Co na chřipku?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod HOne 25. 3. 2006 23:19

Co doporučujete? Zrovna jsem nemocný, a tak by me zajimalo, co bych mel brát... Takže, asi nejvic pomaha Preventan( takový hnusný bonbóny,ale pak nekašlu), pak Sinecod... a za antibiotika beru Klabax... Co používáte vy?
Ká sedm set padesát i:)
HOne
Čtenář

Odeslat příspěvekod kodl 25. 3. 2006 23:46

Slivovici. Kdyz je nejhur, vezmu si paralen. Jinak se praskum vyhybam.
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 3. 2006 23:57

Chřipku si prostě vždycky vyležím. Piju pěkně čajíček a potím se a potím se a potím se... Ono je to během tří dnů pryč. (Slivovice mi nechutná.. 8-) )

Odeslat příspěvekod Plexisklo 26. 3. 2006 10:53

Ja do seba cpem jeden liek za druhym... :)
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 3. 2006 13:11

Antibiotika na chripku je ta nejvetsi blbost. Nepomuze to a jsi jeden z tech, kvuli kterym ztraci ucinnost.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ally 27. 3. 2006 13:15

To chce tak maximálně Paralen při vysoké teplotě a prostě jen vyležet, vypotit. Hodně pít a dlabat vitamíny (raději přírodní - ovoce, než nějakou chemii) Když tak kapky na kašel.
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod djlooper 27. 3. 2006 16:13

Mně se osvědčil Coldrex v prášku...ale když je to vážnější zajdu k doktorovi a týden ležím...u PC :)
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Plexisklo 27. 3. 2006 21:20

Samozrejme na chripku neberiem antibiotika skor si casto davam caj, paralen, ibuprofen, nejake to tamtum verde a podobne...

Raz som mal taku divnu chorobu ze som hnusne asi mesiac kaslal, proste kazdu chvilu ma chytali neskutocne zachvaty, castokrat som sa aj dusil hlienmi a podobne, inak okrem toho mi nic nebolo... Zo skoly som bol oficialne vypisany mesiac a pol s dovodom: "Tazka choroba"... Poviem vam, nepomahalo nic,, od volnopredajnych liekov, po alkoholicke kvapky az po antibiotika nic... Pomohli mi az TRETIE predpisane antibiotika... Nakoniec to bol nejaky specialny druh cierneho kasla...No co by ste v mojej situacii robili vy?
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 28. 3. 2006 13:46

Hmm. Tak s timhle tezko radit. Zvlast kdyz neco takoveho obcas nepoznaji ano doktori. S nekterymi chorobami se k nim jit musi.
Fido+
Nadšenec