Co s vámi dělá přechod na letní (zimní) čas?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ally 25. 3. 2006 19:52

Mě uplně zabíjí přechod na ten letní. Vstávám kolem půl páté, takže od pondělí v podstatě v půl čvtrté a to je záhul. Trvá mi tak měsíc než si zvyknu. Přechod na ten zimní mi nedělá žádný problém.
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod adamek.jan 25. 3. 2006 19:55

Jak to vnimam: Patnact minut litam po celem byte a predelavam hodiny. Jinak si troufam rict ze to na me bohudik nema dopad. Spim hodne nepravidelne, takze sem v pohode.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 25. 3. 2006 19:59

Jenom v neděli ráno zjišťuju, že je oo hodinu víc a nadávám, že jsem o hodinu míň spal.

Naopak mě to ale těší ;). O hodinu delší víkend a konečně něco můžu dělat pětadvacet hodin denně. :mrgreen:
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kodl 25. 3. 2006 20:45

big.alda: Ale ted te napoak bude hodina chybet ;-)

Me to je uplne jedno. Preridim par hodin, vetsina se jich nastesti uz prerizuje sama a ti to pro mne hasne. vstavam podle sebe ne podle budiku (krome uterka), takze je mi to jedno...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 25. 3. 2006 20:50

Akorat vidim, ze je pozdeji tma a uz rano a vecer nebudu chodit domu za tmy :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 25. 3. 2006 23:44

Přechody času na mě žádný vliv nemají, nebo jej nepozoruju, zvyknu si rychle, v pondělí už o tom prakticky nevím...
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 3. 2006 23:50

Co s vámi dělá přechod na letní (zimní) čas?)/quote]

Jenom mě občas lehce irituje, protože musím přenastavovat archaické časoměřiče. Jinak to beru jako zajímavé zpestření.. 8-)

Odeslat příspěvekod kapryba 26. 3. 2006 01:34

už je po přechodu a pohoda
Nepokoušej se utopit smutek v rumu, umí plavat.
kapryba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 26. 3. 2006 10:06

Zatim nic, hodiny se bud přeřídí sami nebo vůbec, no nakonec je stejně někdo přeřídí tak mě to neobtěžuje :)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Andy 26. 3. 2006 14:16

Je mi to uplne jedno, +- 1 hodina to sa strati... Nijak to nepostrehnem, ved aj tak kazdy den vstavam inak. Niekedy 6:00, niekedy 9:00... Takze ta hodina nic nespravi.
Andy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vizitix 26. 3. 2006 15:21

hůř jsem se vyspal,toť vše
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 3. 2006 12:08

Me to jedno neni. Proste neusnu na povel o hodinu driv a pak je des to vstavani.
Ale tyhle cachry s casem delaji spoustu problemu i jinde. Kdyz pominu zmatky v jizdnich radech tak nejvetsi problem je navrat zpatky na zimni cas na serverech a mnoha pc. Spousta programu se totiz dokaze dost tezko vyrovnat s tim, ze den ma 25 hodin a jedna hodina se opakuje dvakrat. Na tu hodinu se pak musi provoz zastavit prtoze system jaksi nechape, ze jeden prikaz dostal napr. pred treti hodinou a dalsi by mel zakonite prijit pozdeji a on misto toho prijde s casem jeste pred tim prvnim. Samozrejme to zpusobi chybu a vyhlasi vystrahu ze se jedna o pokus o manipulaci s daty.
Nechci rozebirat ceho konkretne zpracovani zpusobuje takovehle problemy protoze to je do jiste miry tajne ale urcite si dokazete predstavit dost takovych situaci. Napr. vsechny bankovni ustavy se s tim potykaji take.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bozetecha 27. 3. 2006 12:21

Me je to taky jedno ... proste dalsi normalni den ...
Bozetecha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 27. 3. 2006 13:32

Mne je to absolutne jedno. Ani jsem to skoro nezaznamenal.
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chameleon 27. 3. 2006 14:42

je mi to úplně jedno, hodiny přeřizovat nemusím, na to mám lidi :wink:
chameleon
Nadšenec

Další stránka