Hřbitov Avatarů

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trent 30. 11. 2010 19:15

teplice: myslíš nějakou vaši mistní, nebo přímo onu v Praze?
hobitt: Už to říkal MgX. Aby jsi získal zkušenosti?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 30. 11. 2010 20:30

Přece z ní nebudu dělat pokusnýho králíka. :) Nebudu jí říkat nic neupřímného.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 30. 11. 2010 20:32

Jsi dobrý človek, Vojtěchu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Tukatkat 30. 11. 2010 20:37

MarkFX: Jiste, cos myslel? :D
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 30. 11. 2010 21:39

trent píše:Jsi dobrý človek, Vojtěchu.

Nejsem. Ale to nevadí.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 30. 11. 2010 21:47

trent: místní, http://ww.spsduchcov.cz/
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod trent 30. 11. 2010 21:58

Jů, z Duchcova mám 2 kolegy a myslím, že budou i bývalými žáky.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod MgX 30. 11. 2010 22:40

hobitt píše:O čem to mluvíš? Já ji nemiluju proboha... Je to prostě jen sympatické děvče z davu.

A v depkoidním stavu už pár dní jsem. A že bych si to nějak užíval...to opravdu ne.

Není to sympatické děvče z davu. Je to sympatické děvče, které jsi UŽ měl možnosti poznat. Víš o ní dost. Sám píšeš, že je to sympatické děvče. Netvrď, že by ses otřásl hnusem, kdyby Ti jen tak třeba dala pusu. Lhal bys sám sobě, což děláš dost často.

Z čeho máš své depkoidní stavy? Najez se, vyspi se, vezmi si vitamíny a nedělej prasečiny.

hobitt píše:A proč bych to dělal? Já nikoho nehledám.

Ale hledáš, jen si to musíš přiznat. Nebudu to dál zrovna v tomto vlákně rozebírat, jen píšu ... hledáš.
hobitt píše:Přece z ní nebudu dělat pokusnýho králíka. :) Nebudu jí říkat nic neupřímného.

Ne, Ty z ní nikoho nebudeš dělat. Řekneš větu. Tím to skončilo. Ona sama určí pokračování. Ty se pak můžeš následně rozhodnout, co skutečně bude/nebude. Ty ji v onom proslovu neříkáš nic o lásce, chození, milování, vztahu. Jen řekneš pravdu. To, že je sympatická tvrdíš celou dobu, tak mě nerozčiluj.

Máš strach. Strach z definitivna. Strach z toho, že pak bys věděl, že s ní nikdy nic nebude, jestliže přijde zásadně negativní reakce. Jenže ... Ty získáš i tak velmi mnoho. Ten krok dopředu je velmi zásadní.

Vykašleš se na to a nic... mlha, konec. Ona postupně odejde a vše uhasne. Za pár let se potkáte-náhoda. Budeš dělat, idiota, že jí nevidíš, ale stejně budeš dobře vědět - jo je to ona. Jenže ona k Tobě přijde. Začne se bavit a jen tak při řeči o současnosti Ti oznámí, jak jí tehdy celkem žralo, že jsi nic neudělal, nezkusil, neřekl, protože na ten signál, tak trochu, čekala. Potřebovala ho dostat, stála o něj a on nepřišel. Dnes je již vše jinde, jinak. Má svoji lásku, rodinu atp. Ty budeš mít své knihy.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 30. 11. 2010 22:41

trent: prý těch škol moc v republice není :-)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod MgX 30. 11. 2010 22:43

teplice píše:Mimochodem, otázka pro moderátory: jde zjistit, jak dlouho mam stávající avatar? :-))

Teplé líce ... hele ... zkusím se poptat, ale já nikde takovou informaci nevidím... :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 30. 11. 2010 22:46

děvkuji ti :)
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod MgX 30. 11. 2010 23:02

teplice tak to vypadá na datum 3.12.2008. Doufám, že stačí - spokojenost? :-) Další se nehlaste - vyhověno již nebude :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 30. 11. 2010 23:05

jéé super, takže ho mám dva roky :-) díky moc :)
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Deleted user 3. 12. 2010 18:30

Přituhlo...

majklina01_novy.png

Odeslat příspěvekod MgX 3. 12. 2010 20:24

Majkle já si všiml změny...ale musím přiznat, že barva Tvého obličeje v avataru mně nahnala strach. Vypadá to, jako by Ti bylo špatně :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka