Záchranka - zkušenosti, postěhy, dojmy.

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 24. 10. 2005 20:52

Zdravím, docela mne toto téma zajímá, tak bych se rád zeptal na Vaše zkušenosti se záchrannou službou. Jestli jste už měli někdy možnost sledovat její práci, co váš udivilo, překvapilo, zda jste s ní spokojeni, nebo máte špatnou zkušenost... Pokud má někdo nějaké informace "ze zákulisí", klidně je napište, budu jedině rád. :wink:
Zdeněk L.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 24. 10. 2005 20:53

no ja mam skusenosti iba dobre. sice len jednu ale je to skusenost
Andrew-DC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mývalice 24. 10. 2005 21:28

Znám trošku i zákulisí záchranné služby. A bylo mi jednou vysvětleno, že oni to taky nemají jednoduché. Že bývá těžké rozpoznat, zda je něčí život ohrožen, nebo se jedná o banální záležitost. :|
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod a 24. 10. 2005 21:34

zachranku som volal raz, elektricka vs chodec. nepocital som ale prisla rychlo. nepacilo sa mi ze som ako prve musel diktovat meno a tel cislo. chapem nutnost nejako overit serioznost hovoru, ale zbytocne ubehlo niekolko drahocennych sekund..
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 25. 10. 2005 18:19

Volal jsem jednou, ale odesel mi mobil. Pak jsem pro jednu bezel a kdyz jsem je privedl, dotycna osoba, ktera bez znamek vedomi lezela na chodniku uz byla pryc. Nastesti zachranari mi za to nic neudelali (od te doby znam rozdil mezi zachrankou a sanitkou).
Jinak jednou jsme volali zname zachranku, ale priste radsi budem volat taxi, bude to rychlejsi. Navic si ridic rekl i o uplatek, aby mohla jet dalsi osoba.
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 25. 10. 2005 18:39

Byl jsem překvapen když jsem z okna viděl nepřikritého chlapa na nosítkách. Byla krutá zima.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 10. 2005 18:42

moje zkusenost se zachrankou ? .. jednou mne sejmuly na sillnici .. tak jenom zastavily.. osetrily mne a jely dal ....(pozn : bez houkacek) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pauli 25. 10. 2005 19:01

Ty se nechas sejmout zenskou?
Pauli

Odeslat příspěvekod zamis 25. 10. 2005 19:50

jednou jsem zachranku potreboval a musim rict, ze se ke me chovali dobre. trochu jsem se s nema projel (asi 40km).ale kdyz jsme dojeli do nemocnice, tak jsem jim rekl, ze doufam, ze uz se nesetkame (aspon ne tehdy, kdyz budou ve sluzbe :wink: ). koneckoncu me zachranili zivot, tak co bych si stezoval, ze?!
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 10. 2005 19:55

zenskou ? ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Byte 25. 10. 2005 20:05

Nemam stim vubec zadnou zkusenost.
Byte
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grammator 25. 10. 2005 23:58

Když jsem se stal účastníkem nehody (vlak vs bus), tak než jsem se rozkoukal tak už byly na obzoru, skutečně, kdyby někdo umíral tak ho zachrání...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník