Mluvíte ze spaní?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Loptoš 23. 10. 2005 17:00

jj ja hovorim, som hladn, kedy budu ranajky... :-)))
1. Do problematiky vnikas spravne vtedy, ked jej zvonka - zvnutra porozumies skor, akoby si zacal so studiom.
2. Tvoje pokusy musia byt zopakovatelne, aby sa zakazdym rovnakym sposobom nepodarili.
3. Never v zazraky, opieraj sa o ne !
Loptoš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 10. 2005 18:15

mne moje maminka vzdycky rikala "ty kdyz nespis tak porad zeres" ... no a nekdy kolem 14-15 sem zacal mluvit i ze spani ze mam hlad ... zvlastni bylo to ze kdyz do mne sly kopnout at nemelu ze spani tak sem sel praktikovat bilej sex :-D ..

define: bilej sex = vezmete si zidly, posadite se pred lednici a nejdete spat dokavad ji neudelate :-D ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 23. 10. 2005 19:29

2Pix: Za ten tvuj bilej sex by me doma nakopali do pr...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 10. 2005 19:47

jooo to mas holt blby :-D .... to ti nezavidim .... a neber to tak vazne ... proste sem si sel dat neco na zub ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 24. 10. 2005 00:02

nemluvim, ale pry kradu perinu :D
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nulda (novy) 24. 10. 2005 15:15

Čas od času si ještě pokecám :mrgreen:
Do ženský a do melounu nevidíš...
Nulda (novy)
Čtenář

Odeslat příspěvekod andels 24. 10. 2005 15:36

2Pix píše:mne moje maminka vzdycky rikala "ty kdyz nespis tak porad zeres" ... no a nekdy kolem 14-15 sem zacal mluvit i ze spani ze mam hlad ... zvlastni bylo to ze kdyz do mne sly kopnout at nemelu ze spani tak sem sel praktikovat bilej sex :-D ..

define: bilej sex = vezmete si zidly, posadite se pred lednici a nejdete spat dokavad ji neudelate :-D ...
mas drsny vyrazy :D
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod a 24. 10. 2005 15:37

iwi, hovorim zo spania?
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Prochy 24. 10. 2005 19:41

Asi nemluvim, ale uz par lidi mi reklo, ze jsem namesicnej :nenapadne, tak ze tak nak :?. Jednou jsem spal po nocni, kamos prisel, ja (pry - nevim o tom :) ) si sednul na postel, vynadal jsem mu a sel zas spat :eh, tak aby jsem pak nerekl neco, co bych nemel :oboze. Snad se to nestane :D
Prochy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod djlooper 24. 10. 2005 19:44

Občas ze spaní sprostě nadávám... :)
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 24. 10. 2005 19:44

myslim ze nehovorim ale niekedy mam dost divny pocit ze som hovoril a hlavne ked sa mi snivaju sny 18+ :lol: ale zatial sa nik nestazoval :) len nechcite vediet co robim v noci :D povedat moze Loptos 8)
Andrew-DC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 26. 10. 2005 13:23

ja mam psa a ten furt steka ze spani :D nebo se cely trepe bo se mu zda ze beha :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 4. 5. 2007 20:27

Zase něco oživím :)

Já moc toho ze spaní nenakecám nebo o tom nevím ale moje žena je pokladní a občas vykřikne třeba " tři padesát ".
Mladej se zase ve spaní občas hádá z kamarádem.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 4. 5. 2007 20:28

Házení polštářů v noci z 8. patra se asi nepočítá, co ? :D
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 4. 5. 2007 20:52

Michal P píše:Zase něco oživím :)

Já moc toho ze spaní nenakecám nebo o tom nevím ale moje žena je pokladní a občas vykřikne třeba " tři padesát ".
Mladej se zase ve spaní občas hádá z kamarádem.
Naposledy upravil MgX dne 4. 5. 2007 21:56, celkově upraveno 1
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka