Zkouska kpt. Puffa

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 16. 10. 2005 01:42

Kdo pravidelne sleduje VyVolene jiste o teto zkousce "dospelosti" uz slysel. Zvlaste v noci z patku na sobotu kdy se to pak zvrhlo i v libaci orgie.

Nechci vsak resit VV ani BB.

Zajimaji me pravidla teto hry. Myslim ze tam hraje roli pronesena fraze + zpusob napiti + prstoklad. Bohuzel tentokrate zklamal i strejda Google kterej vi vetsinou vsechno. :lol:

Jedine co vim je ze mi nejdriv ostatni pripravi do pullitru rum s kolou a ze se rekne:
Kapitan Puff pije poprve + loknu si rumu s kolou
Kapitan Puff Puff pije podruhe podruhe + 2x si loknu rumu s kolou

v pripade prereknuti se nebo nesplneni presneho postupu musim exovat obsah pullitru

nic vic ale nevim, zna nekdo komplet pravidla? Pripadne odkaz na net?
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SystemSecurity 16. 10. 2005 21:18

Nevim, ale chtěl bych konstatovat, že z toho je slušná otrava alkoholem :potichu

// mbing : Ego je důležité
Naposledy upravil SystemSecurity dne 16. 10. 2005 22:00, celkově upraveno 1
This world(war) sucks! :-)
SystemSecurity
Čtenář

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 16. 10. 2005 21:44

nojo, ja se ptam spis teoreticky. zkousku kpt. Puffa bych asi nedal, alkohol mi moc nesvedci. nevim proc ale pomerne brzo zacinam zvracet a to treba ani jeste nejsem "*****". ale zda se mi to dobra hra. :mrgreen:
s tim mojom piti je to vubec nejaky divny. nekdy totiz vydrzim treba 5piv + 5panaku a nekdy je mi na zvraceni po druhym pivu. :roll: asi psychika nebo co? :roll:

// mbing : poslední příspěvek nemusíte citovat. No a jak to je hned přehlednější!
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Návštěvník