Myvalice .. to je jednoduchy.. nenavist je totiz jen mezi metropolema Praha - Brno - Ostrava .... proste jedni zavidej druhym .. teda vsichni praze

...
a nejvetsi paradox toho vseho je to, ze moravak ackoliv nadava na prahu tak sem de za praci, za studiem, za svou slecnou co potkal nekde na skole ....
Mno a diky tomu ze tihle "patrioti" vykrikujou jak moc jim "tamti" ublizujou, tak se toho chytaj po vesnicich a uz se to veze. A kamen urazu je to, ze ti nadavajici jenom proste zavidi .. nic jinyho .. ted cekam vyroky typu "ja jim to nezavidim", "neni jim co zavidet", ale v dnesnim obraze jsme preci jenom kapitalisticka zeme a jde hlavne o kapital, tak proc by nemohl starej fotr nekde v Brnensky hospode zabrecet "bheee voni tam maj vic nez ja tady", kde to okouka malej synek, kterej se kamaradi s fandou z vesnice a uz se to veze. Primychejme k tomu trochu medii a "navstev" hypermarketu velkych mest a mame "proc se se nesnasi cesi a moravaci"
Spis by mne zajimalo proc Slezani nemaj radi kdyz se jim pripomina z jakyho uzemi pochazej

))) (Vsimly jste si ze za poslednich par let rozdeleni "cechy, morava, slezsko" vymyzelo z pouzivaneho slovniku ? )
PS : mne osobne je to jedno, moje mama je slovak s madarkou, muj otec je slovak, moje segra je ze slovenska a ja se narodil v cechach, takze mne narodni roztrzky nechavaj klidnym (cech, moravak, slezan, slovak, pred bozim soudem sme si stejne rovni

)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !