česky vs. moravsky

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mývalice 23. 10. 2005 19:47

A kdeže to bydlíš? :shock:
V Kladně?
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 10. 2005 19:50

ne v Kladne ... ale na Kladne :-D .. to je originalni kladensky nesmysl :-D .. ale ten nam nikdo nevezme :-D ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 23. 10. 2005 19:53

Já vím, že se říká na Kladně. :)
:hm Ale, to mi pověz, jak tu dálku zvládáte? :shock:
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod zamis 23. 10. 2005 19:58

2Pix píše:
je to tom ze kdyz Brnak prijede do Prazskyho Tesca kde jsou jiny ceny tak si rekne "hele, voni maj to samy za min penez a berou vic"

to by brnak nikdy nerekl!!! hele, voni, - to mi vubec nejde pres pysky :twisted:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 10. 2005 21:10

zamis .. hod se do klidu ... to bylo ilustrativni .. dopln si vhodnou mutaci ....

edit : ted mi to doslo, mluv mluv koho kdy kde s kym a hlavne jak na Kkladne ? :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 24. 10. 2005 07:54

eso: no Olomouctina je taky uchvatna :( By me zajimalo co je v te skole uci.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ES0 24. 10. 2005 10:30

elit, ale to vis ze na skolach se mluvi vicemene normalne, ve mestech obzvlast, to je hlavne na vesnicich, u Olomouce, Prostejova,,,,
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 10. 2005 12:13

to by mne zajimalo jak na moravskejch skolach je to se spisovnou cestinou a s tim jestli je nutnost mluvit "cesky" pri rozmluve s profesorem ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 24. 10. 2005 14:20

se spisovnou cestinou je to vsude stejne....pri hodine ceskeho jazyka mluvis spisovne, ale jen co to ukonci, vratis se k normalu...
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 10. 2005 14:44

prave sem dosrotil silenej libesbrif reklamacnimu .. a tolik spisovny cestiny sem nepotreboval pres rok :-D .. a to sem mel z cestiny vzdycky za 4 :-)
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod oi na roi 24. 10. 2005 16:37

http://forum.pauza.cz/viewtopic.php?t=1 ... 6232b0dcbd
2Pix píše:Syn Martin.. po mne.. po tatovy.. po dedovy... po pradedovy ...
...

Pak kdo tu przni jazyk :lol: :lol: :lol:
oi na roi

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 10. 2005 21:05

problem ? .. uz sem ti jednou rekl co si mas udelat - mam se opakovat ?

tady si pisu pro radost tak na cestinu kaslu .. mas s tim nejakej problem ? ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod andrei (novy) 24. 10. 2005 21:34

Lepší by bylo, zamyslet se nad sebou, místo vypouštění takových zvěrstev do fóra.
andrei (novy)
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 24. 10. 2005 21:40

2Pix, mas tady fanousky, koukam...:-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 10. 2005 21:49

ESO .. tak to ma bejt ... asi si zalozim wep pejdž kde budu psat jen a jen vsechno absolutne naopak

andrei : zamyslim se nad sebou a k cemu sem dosel ? spisovnou cestinu nepotrebuju az na pet mejlu dene k nicemu, radsi si podej ruku s "oi na roi" kterej sam neumi ani poradne napsat svuj nick a jdete si prudit vsude kde se pise nespisovne, kde misto v se pouziva w a bez diakritiky ...

nechapu o co vam de ....
2Pix
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka