Stava sa vam, ze pocas sna viete o tom, ze snivate?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod tomeri(smazano) 13. 7. 2005 21:28

Stava sa vam, ze pocas sna viete o tom, ze snivate?
tomeri
tomeri(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 7. 2005 21:46

Tak to je velice težká otázka.
Na takovou situaci si nepamatuju.
Mysliš jako, že když si ve snu uvědomíš že je to jen sen, můžeš dělat co budeš chtít. Taková tvá vlastní virtuální simulační komora. To by nebylo špatný. :-)
Teď sním a jsem pánem celého vesmíru. Čas i prostor je v mých rukách. Můžu si přát cokoli, být kdekoli a skýmkoli. Za nic nemusím paltit a můžu mít úplně vše. :-)
Tak to bych bral, nevíš jak se k tomu dorpacovat. Hned po usnutí si uvědomit že spím a že se mi nic nemůže stát.
Ty to umíš? Když tak dej vědět.............
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod tomeri(smazano) 13. 7. 2005 22:01

No, nemyslel som to presne takto. Mne sa niekedy stava, ze si pocas sna uvedomim, ze snivam. Ale to, co ty popisujes, existuje, musis sa to vsak naucit, nacvicovat, nie je to vrodena vlastnost. Niekde na nete som na to videl navod, ale neviem presne. Je to inac velmi zaujimave :D
tomeri
tomeri(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod a 13. 7. 2005 22:15

mne sa raz vo sne snivalo a v tom druhom sne som si uvedomil ze snivam. i ked sa mi aj to snivalo :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomeri(smazano) 13. 7. 2005 22:17

to je zaujimave :D

//Ivo M.: poslední příspěvek není třeba citovat
tomeri
tomeri(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod froggy 13. 7. 2005 22:18

Jo to je skvele. Kdyz se mi zdá sen (musí to být ráno) a vtom me probudí budík(mobil) tak já ho plně automaticky vypnu, vyťukám PIN a zapnu (přitom většinou spím, protože vím, že večer mobil vždy vypínám a ráno je kolikrát zapnutý :). Dále ještě spím, ale protože jsem se už probudil, tak trochu vnímám. Zjistím že se mi zdál nějaký pěkný sen a jak se postupně více probouzím, tak začnu snít - upravovat si děj toho snu podle svého. No je to skvělé, až do té doby kdy zjistím, že realita je vetsinou hodně jiná :)
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
froggy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 7. 2005 23:12

To s tím budíkem se mi taky stává. Vždy jenou začas si večer nastavím budík a pak se ráno probudím a budík je zklapnutý a já vůbec netuším že jsem ho v šest ráno zaklapl.
To je okamžik kdy kupuji nový komplikovanjěší budík s trojitým jištěním vypínání zvonění.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod froggy 13. 7. 2005 23:18

budík jsem taky vyřešil. Udělal jsem si svoje hodiny. Sice nepipaji moc hlasitě, ale zato je mám na druhym konci mistnosti, takže musim vstat abyh ho vypl a to už opravdu vstanu
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
froggy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kidli 14. 7. 2005 11:39

tomeri píše:No, nemyslel som to presne takto. Mne sa niekedy stava, ze si pocas sna uvedomim, ze snivam. Ale to, co ty popisujes, existuje, musis sa to vsak naucit, nacvicovat, nie je to vrodena vlastnost. Niekde na nete som na to videl navod, ale neviem presne. Je to inac velmi zaujimave :D

oznacuje se to jako Lucidni sny (Lucid dreams) - > napr "litaci" apod....
"God save me from my friends, I can protect myself from my enemies"
kidli
Čtenář

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 14. 7. 2005 11:42

Občas se mi to i stane, ale většinou se do pár minut potom probudím, tak se snažím lítat, co to jde :mrgreen:.
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod adams 14. 7. 2005 12:10

Lítám dost často, to jo. Taky si to užívám. Jakmile zjistím, že už to lítá nějak moc, tak si uvědomím, že se mi to jen zdá. Rovněž se mi často stane, že je sen tak živý, že mě ani nenapadne vzbudit se, přestože něco nesedí. A to vygraduje tak, že se probudím až hrůzou :)
A taky se mi stává, že mám pocit, že se mi to co se v reálu událo jen zdálo a něco takového se nestalo :) A když se to promíchá s živými sny, tak je to pak parádní čurbes.
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adamek.jan 14. 7. 2005 13:50

Stava; vecinou jsem nekde na verejnosti a resim bezne denni problemy. Je to luxus ;-)
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomeri(smazano) 14. 7. 2005 15:29

kidli píše:oznacuje se to jako Lucidni sny (Lucid dreams) - > napr "litaci" apod....

no ano, nevedel som, ako sa to vola. inac, na adrese http://www.lucidity.com je o tom pisane dost. uz som to nasiel :)
tomeri
tomeri(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod Lemur 14. 7. 2005 16:17

Kdyz se mi zda neco co je moc prastene, tak si reknu "To je ale blbost. To se mi musi zdat. Radeji se probudim ..." a opravdu se probudim. To jsou snad jediny sny, ktery si pamatuju, protoze i pokud se mi v noci neco zda, tak to vzdycky zapomenu, leda ze bych se probudil behem toho snu.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod djlooper 17. 7. 2005 19:12

Jasně že stává, a to pak dělám v tom snu věci... :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Další stránka