Kam jedete na dovolenou?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 4. 2013 09:48

ale my tu máme cesty horšie ako v arménsku podla štatistiky
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 1. 4. 2013 12:49

Hned v červenci budu v Kostnici, pak jsem chtěl ještě aspoň na týden do Řecka, ale to asi nakonec nevyjde, tak bych chtěl aspoň na Vltavu...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod brzdil987 1. 4. 2013 14:14

Ukrajina - poznavacka, jedem v lete tak cekam hezke pocasi a i krajinu
brzdil987
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 1. 4. 2013 17:37

A já bych se na Slovensko rád podíval. Leč se mi to nepodaří. Letos bude móře a pak snad Český ráj.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 1. 4. 2013 18:14

Jižní Čechy (okolí Třeboně). Pár dní .... jen tak na chlast a další radůstky
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 4. 2013 18:17

A ktora lokalita na Slovensku je zaujímavá?
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 1. 4. 2013 18:47

iso: to bys mi mohl říci ty. :-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 1. 4. 2013 18:50

Tá, tam u nás :))
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 4. 2013 18:59

Tak vysoké tatry,nizke tatry.Myslím že hory celkovo,príroda,oddych,pivko.Voda asi moc nie,to skor chorvátsko asi i ked som tam este nebol.Raz som bol v Bulharsku blízko Varny.Chcel by som skúsiť taliansko ale dnes je už kríza všade - či sa dostanem domov
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 1. 4. 2013 19:01

Na krizi nemá cenu brát ohled, pokud na dovolenku máš. Já bych třeba Tatry rád viděl. A pak mi kolega , váš krajan, doporučoval Slovenský ráj.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 1. 4. 2013 19:02

Zostaň doma, to máš istotu :))
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 1. 4. 2013 19:03

Proč by se člověk neměl dostat domů?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Drejkaa 1. 4. 2013 19:04

trent píše:Na krizi nemá cenu brát ohled, pokud na dovolenku máš. Já bych třeba Tatry rád viděl. A pak mi kolega , váš krajan, doporučoval Slovenský ráj.

Slovenský ráj je krásný, to určitě stojí za to vidět...
Drejkaa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Stoura 1 1. 4. 2013 19:35

trent píše:Na krizi nemá cenu brát ohled, pokud na dovolenku máš. Já bych třeba Tatry rád viděl. A pak mi kolega , váš krajan, doporučoval Slovenský ráj.

Slovenský ráj je ale spíš záležitost na několik dnů. Nádherná.

Doporučuji po cestě z Čech na Slovensko návštěvu Banské Štiavnice - podle mne je to nejhezčí slovenské město. Něco jako česká Kutná hora.

Při jízdě dál na východ stojí za zastávku
- Spišský hrad - obrovská zřícenina.
- Košice - nejvýchodnější gotické město
- nenápadná (a skoro neinzerovaná) přírodní travertinová sochařská galerie ve Vyšných Ružbachoch. Blízko odtatmtud pak prielom Dunajca - fantastický obrovský kaňon (ale trochu moc turistů).
- na několikadenní čundrování je pěkná Velká Fatra. Proti Tatrám (vysokým i nízkým) to není tak masová záležitost (kdo nedojde po vlastních, není tam). Na jedno- až dvoudenní výlet pak Malá Fatra.
Nádherná krajina je i na Oravě a Kysuci (to je pro změnu na severozápadě poměrně blízko Ostravy)
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Drejkaa 1. 4. 2013 19:39

Bojnice jsou taky krásné, zoo a zámek...
Drejkaa
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka