Už jste něco prodali/koupili na inzerát?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Asspenn 26. 6. 2005 10:51

Kdysi jsem na inzeráty kupoval a prodával nástroje, jiná cesta nebyla.

Na ebay nakupuju poměrně často a běžně.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Koby 26. 6. 2005 11:11

Samozřejmě. Ale jenom prodávám. Jeden byt, několik aut, ložnici, počítač, sedací souprava, sekačka na trávu a já nevim co všechno, prostě strašně moc... Zkušenost dycky jenom dobrá :-)

Asspenn: Jak nakupuješ přes Ebay?? Nemohl bych si na tebe koupit jednu menší věcičku? Díky moc. Je to pro mě docela důležité...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mývalice 26. 6. 2005 11:29

Nikdy jsem nic přes inzerát nekupovala ani neprodávala a je dost velká pravděpodobnost, že to tak zůstane do mé smrti. :|
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 6. 2005 12:21

ne to ne.. když už neco chci, tak jedině nové nebo prodám do bazaru.. inzeratum neverim..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 6. 2005 12:29

Taky jen prodávám.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fido+ 26. 6. 2005 22:24

Ja jo. Hodnekrat. A zatim vzdycky pohoda. Ted ale nejvic prodavam a kupuju pres aukro.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 6. 2005 23:36

Naposled jsem si přes inzerát koupil mobil... je to asi dva mě¨síce byla to 6510 za 1200, což myslím dobrá cena... stav výborný, originál balení, nepoškrábaný, plně funkční, neošahané tlačítka, zkrátka jak nový...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod yarik 27. 6. 2005 05:51

Myvalice píše:Nikdy jsem nic přes inzerát nekupovala ani neprodávala a je dost velká pravděpodobnost, že to tak zůstane do mé smrti. :| /quote]

:?: A co když tu budeš do sta let :?: Samozřejmě ti to přeju,ale že vydržíš :?: nevím,nevím :?:
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kubakod 27. 6. 2005 08:38

Prodal sem v zime grafickou kartu GF FX 5200 64bit za 850 Kc ;-)
Kdysi na inzerat stenatko vlciho spice, potom nekolik jezevciku, a jina zvirata, ani nevim, pes (cistokrevny s PP) se snad ani jinak koupit neda, ne?
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 6. 2005 09:42

yarik píše: :?: A co když tu budeš do sta let :?: >/quote]
No ja bych rad jeste mnohem vic. Jen se mi to asi tezko podari. :cry:
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 27. 6. 2005 10:04

tu fido+, co ty vis, skritci se pry dozivaji velkeho veku 8) :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Goci 4. 7. 2005 14:26

Dřív jsem nakupování přes internet moc nevěřil, ale osvědčilo se to a dneska na to nedám dopustit.
První věc kterou jsem prodal byl můj první počítač, jenž už ale nestačil mým nárokům a tak putoval k jinému majiteli. Byla to bedna bez HDD se základní deskou VIA, 256mb ram, riva tnt2 a cdromka. Jsou to asi 3 roky a prodal sjem jí za cenu kolem 1800,-, to bych v bazaru asi nedostal. Před necelým měsícem jsem úspěšně prodal na aukru cd-rw Sony za 500,- a taky celkem úspěšně koupil telefon SE T630 a telefon odebral osobně. Takže s tímto mám dobré zkušenosti, ale bojím se odběru na dobírku i když na aukru existuje systém hodnocení uživatelů, takže pokud kupujete od stálého prodejce tak by neměly být problémy, horší je to na inzerát v tipservisu aj. v to moc nedůvěřuji.
Jinak elektroniku a hardware už kupuji jen přes internet, výhodou je příznivá cena, široký sortiment a časem i slevové kupóny na nákup.
Největší chyba na Internet Exploreru je ta, že jde spustit
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Abox 4. 7. 2005 14:37

Tesne po revoluci jsem pres inzerat prodal video (kurna, tehdy za 11.000). Jinak bych si nic takhle nekoupil. Na inetu si najdu, porovnam, vyberu a pak uz nehledim a jdu za svym cilem do kamenneho obchodu. Jinak pokud jsem prodaval PC, nebo co dva roky HI-FI vez a pak jeste 2x AV receiver, tak jsem to hodil do placu mezi zname a vzdy se nekdo ozval. A vim, kdo ma kterou vec dodnes (a bez jedine zavady). Holt, stara skola.
Abox
Nadšenec

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 4. 7. 2005 15:38

Koupil jsem disk a motherboard, oba byly bez problémů.
Prodal jsem počítač, procesor, grafickou kartu a paměti (vše funkční :)).

Všechno šlo dobírkou, jenom disk byl osobní předání. Nikdo nedělal problémy a platili včas. Pošta taky nezklamala.
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod a 27. 12. 2005 16:49

predavam jednu knihu a grafiku, nechcete niekto? :)
a
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka