Jak probíhal Váš zápis do první třídy?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mae-geri 11. 2. 2007 11:06

Mne taky dali nejakou kravinu, jen uz si presne nepamatuju jakou. Ale tenkrat jsem z ni mel radost :) A myslim mi jeste pokladali takove zaludne otazky, jak se jmenuje deda krestnim jmenem a tak... Hotovy vyslech :lol:
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 11. 2. 2007 11:14

A zapírat a zapírat a zapírat. A pak řekli, tak si ještě rok počkej.... :-)
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mae-geri 11. 2. 2007 11:17

Ne, vzali me... Byl jsem proste dobry :)
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 11. 2. 2007 11:48

Svůj zápis si nepamatuji synův ano, těšil se.
Předvedl jak se umí tiskacím podepsat, maloval na tabuli obrázky a taky sčítal a odečítal asi do 20. Horší bylo že půl roku po nástupu do školy ho chtěla učitelka vrátit do školky, že měl mít odklad. Hlavně že ve školce se věnovali předškolákům a neměli k jeho nástupu výhrady. My se ženou jsme těžko mohli posoudit jeho vyspělost, neměli jsme možnost srovnání. Dneska je v 6. tř. a a měl vyznamenání, proto si myslím že je v pohodě, v první a druhé třídě to ale tak snadné neměl.
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pade 11. 2. 2007 13:55

ako prebiehal? prišiel som, videl som, zapisali ma, odišiel som :mrgreen: no naozaj, bolo mi to jedno čo sa tam deje, absolutne jedno.. takze si z toho moc ani nepamatam...
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mawe47 11. 2. 2007 14:42

ja si to nepamatuju, ale mam pocit, ze se davaly ruzne tvarovane kostky do takovych okynek presne pro danou kostku... a moje sestra tam byla se mnou a moc se ji tam libilo, a pak brecela, ze musi jit az za rok:)
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 11. 2. 2007 14:58

To už je tak dávno, že si to skoro nepamatuji. Jen si vzpomínám, že učitelce jsem měla ukázat co je čtverec, kolečko, obdélník a jakou mají barvu.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Hazellee 11. 2. 2007 15:13

podrobnosti si nepamatuju, možná se ptali na barvy, básničku či co. ale umožnili mi plnit školní docházku hned napoprvé :lol:
Hazellee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirk4 10. 3. 2007 17:00

pamatuju si, ze rikali "prijdte za rok"
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 3. 2007 19:42

Pamatuju si akorat, ze sem jim tam rikal jak umim cist a pocitat a museli me presvedcovat, ze pro me ma ta skola vubec smysl :mrgreen:
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod johnnym 7. 5. 2007 16:22

Pamatuju si, jak jsem se "učil" před zápisem kreslit lidi a vůbec mi to nešlo a ani nebavilo. Nakonec při samotném zápise to po mně nechtěli, co po mně chtěli už nevím.. ale složitosti to určitě nebyly
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 7. 5. 2007 16:25

pamatuji si ho mooooc dobre :) pani ucitelka mi dala nakreslit co chci, tak sem zvolila klasickou cestu jako vsechny holcicky...ano nakreslila jsem princeznu, kterou mam skovanou jeste dnes :D
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod CeCo 7. 5. 2007 16:27

Na otazku "Vie citat?" otec vytiahol cerstve vydanie novin a ja som zacal citat akysi clanok o doprave v Bratislave, ktory bol idealnou ukazkou preplnenosti odbornymi slovami zo slovnika cudzich slov a ktory som videl prvy krat v zivote...

Potom som si vybral papierovu figurku ninja korytnacky Leonardo a isiel spokojne domov, zatialco tie tetusky tam s otvorenou hubou sedeli aspon tak pol hodiny (zo zaciatku som totiz nebol vobec komunikativny; az ked sa vytiahli noviny som sa zacal prejavovat :mrgreen: ).

Potom som od nasich dostal akusi Lego skladacku ako "odmenu" (taky zlty pristavny zeriav aj s lodou - tento) a bol som nadovsetko stastny :)

C
CeCo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod johnnym 7. 5. 2007 16:48

CeCo píše:Na otazku "Vie citat?" otec vytiahol cerstve vydanie novin a ja som zacal citat akysi clanok o doprave v Bratislave, ktory bol idealnou ukazkou preplnenosti odbornymi slovami zo slovnika cudzich slov a ktory som videl prvy krat v zivote...
:lol: Tohle mě vážně pobavilo. To rovnou mohl vydat skripta na medicínu.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod CeCo 7. 5. 2007 16:50

johnnym:
Cuduj sa svete, ale je to pravda. Ja som sa proste gramatiku, pravopis a slova naucil citanim novin a knih uz od malicka a velmi rad som studoval rozne encyklopedie, slovniky cudzich slov a odborne texty...

C
CeCo
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka