to je jen syceni, ne? ja neco takovyho pouzivam jako "simulaci" zvuku hajtky
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Neznasam vsetky anglicke slova pouzivane u nas, aj ked sa daju pekne povedat po slovensky. Pouzivaju sa uradne, aj ked je u nas uradny jazyk slovencina.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
suk píše:to je jen syceni, ne? ja neco takovyho pouzivam jako "simulaci" zvuku hajtky
hajtka je co?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Prave jsem zjistil, ze nemam rad vety obsahujici slova jako "mam" a "pritele"
sloba? Nevím, co to je, ale taky to asi nemám rád. Věty s obsahem slov "mam" a "přítele" jsou protivné. A ještě se také používají, jako reakce v podobném kontextu, slovní spojení "asi ne".
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.