Máte nějakou úchylku?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 22. 5. 2005 00:10

Jakou?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Luke 22. 5. 2005 00:11

mno, mám úchylku na syrová jídla (pozor ne sýrová, to taky ale to snad není úchylka) mám rád např. syrové brambory, vajíčkaa nezpracované listové těsto..resp. těsta všeobecně
Naposledy upravil Luke dne 22. 5. 2005 00:20, celkově upraveno 1
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Luke 22. 5. 2005 00:12

co to je? odpovídal jsem na romskou otázku, která je najednou pryč...
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 22. 5. 2005 00:15

Já mám zase úchyllku na muziku 80´let.
Třeba Michal David, ale taky Depeche mode. Queen a většinu výborných Hard-rockových skupin této doby.
Úchylka se projevuje tak, že mám odpor k současné hudební scéně. Moderní hudbě jsem přestal věnovat pozornost kolem roku 2000 a od té doby spíš oběvuju staré kapely které jsem dříve neznal.
Občas měn dostane nějaká nová Art-rocková nebo Hard-rocková skupina, ale to je vyjímka.
80´s Forever......... :shock:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mývalice 22. 5. 2005 01:21

Chci být papouškem. Ne ledajakým, ale jedním z našich opeřenců, které vlastníme. 24 hodin denně mají otevřenou klec, dostávají kupovanou vodu, pamlsky. Za zničené věci nedostávají vynadáno.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 01:23

jezis myvalice zas :)..
Uchylku? No takovy drobny ale to ani nestoji za rec a nebo to neberu jako uchylku :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 5. 2005 09:25

Co je to úchylka?
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 22. 5. 2005 12:39

Úchylka je například, když někdo sleduje fórum na Pauza.cz a za každou cenu chce něco přispět, aby měl co nejvíce příspěvků v profilu.
:-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Asspenn 22. 5. 2005 17:10

Jestli je to mířený na mně, musím odpovědět slovy uhlobarona Ptáčka: Mně to prostě baví. :D

BTW je úchylnej první, první tři, nebo prvních deset?
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 24. 5. 2005 22:18

No tak já to na sebe teda prásknu :)

V lednu to byla Kofola, teď jsou to bílý Tic Tacy... a čokoláda :)
Petr_Novak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 12:37

ja jsem uchylna na azurove modrou barvu.mam v ty barve tricka,pradlo,ted dokonce se mi podarilo sehnat i kozeny supr moderni botky:-)jo a od stredy i plavky:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 5. 2005 16:24

Iwi: Hmm. Takova uchylka muze byt i celkem hezka. :-)
Jinak ja (nevim jestli je to zrovna uchylka) nesnasim kmin. Nejhorsi je ze to svinstvo je uplne ve vsem. Dat si nekde napr. brambory je katastrofa. Nez z toho clovek sunda to jedovaty zrni ....
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fales 27. 5. 2005 17:17

Mam uchylku na Nike. Mam snad kazdou vec od nich fotbalovej mic kopacky, ponozky kalhoty, tricka atd. je toho hodne. :mrgreen:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 27. 5. 2005 17:51

fido:ja kmin taky nesnasim.kupuju si proto specialni chleba,ve kterym kmin neni:-)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 17:59

to s tim kminem bylo moje,nak blbne prihlaseni:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Další stránka