Potisk 30 kusů triček

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod nikcas 12. 8. 2019 13:50

Zdravím. Řeším teď problém. Do září potřebuju potisknout nějakých 30 kusů triček. Dost jsem to odkládala, protože jsem si myslela, že to udělám na nějaké internetové stránce, kde se jen nahraje obrázek a trička udělají na zakázku, jenže jsem myslela, že při 30 kusech tam bude nějaká množstevní sleva. Bohužel jsem nic neobjevila a nemám dost financí na to to udělat tímto způsobem takže bude asi jediná možnost nějaké reklamní agentura kde by měli poskytovat množstevní slevy. Mohli byste mi poradit nějakou stránku/případně firmu z Prahy kde by to udělali za rozumný peníze? Mockrát děkuji :)
nikcas
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 14. 8. 2019 21:33

Zdravím, předpokládám, že scénář bude stejný, jako v mnoha podobných případech. Tedy buď si odpovíš sama a nezapomeneš přidat link na příslušný web, který Ti vyhovuje, nebo druhá možnost... přispěchá nějaký poměrně nový a neaktivní uživatel, který odpoví. Samozřejmě s odkazem.

No, takže pokud platí to co píšu, nezdržuj se a běž prosím „o dům dál“. Abychom nezabředli do dlouhé diskuze, dovoluji si upozornit, že zbytek Tvých příspěvků na SF jsem již prošel a řekněme, že svoji verzi příběhu mám.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor