Tchibo Cafissimo( na kapsle) aneb jaký kávovar mam koupit?

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod marvy 12. 11. 2011 11:05

Ahoj všem ;-)

uvažuju, že na Vánoce koupím tenhle kávovar na kapsle.Moc kafíček nevypiju.

http://www.tchibo.cz/Cafissimo-Piano-Bl ... 08300.html

je dobrej,máte s ním někdo zkušenost? .případně doporučte mi nějaký , dobrý v ceně cca do 2500 kč..:Děkuju za radu.
marvy
Čtenář

Odeslat příspěvekod roxor 13. 11. 2011 06:18

460_600-600--.jpg
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod krtenek 22. 12. 2011 22:51

Vypadá v pohodě. U nás vyprodávali poslední kousky za 900 Kč.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod NikuskaC 2. 11. 2014 11:56

Cafissimo mám již rok len ty kapsle kdyby nebyly tak drahý ale našla jsem teď levné [odstraněn link, který porušuje pravidla, což jistě pisatel/ka ví. MgX - moderátor] tak uvažuji že nakoupím do zásoby
NikuskaC
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 11. 2014 11:47

Takže vlastně zůstává jeden problém - a to ten, že káva Tchibo je mimořádně hnusná. Ale třeba vám chutná ...
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 11. 2014 13:43

Fuj, kafé z kapslí
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Cheetah007 21. 6. 2015 15:08

Tchibo Cafissimo mám necelý měsíc, nejsem žádný fajnšmekr, ale káva z kapsli mi chutná, navíc ty do tchiba jsou cenově asi nejvýhodnější, před časem jsem kupoval v jednom OC prodejně Tchibo, v MB balení 10ks 7g za 59,-Kč, normálně stojí od 79 přes 91 až do 109kc.
Že by byla káva tchibo hnusná jak někdo píše si nemyslím, pár známých ji ochutnali vč jedné sličnéslečny na návštěvě a velmi jim chutnala.
Každý má prostě chuťové buňky nastaveny jinak, mimochodem z dolce GUSTO jsem arabicu ochutnal a rozdíl nepostřehl.
To samé citam na heurece u konkurence co se týká chuti, tedy DolceGusto Nestlé výrobce přístrojů Krups a tuším že ty top snad Delonghi a Tassimo-Jacobs od R.Bosch.
Kdo vyrábí přístroje pro tchibo netusim, ale vsadin se že to bude jeden že tři uvedených.
Konkrétně mám model Picco.
Piste si že je to blevajz a že káva z kapsli je fuk, patrně jste ji nikdy nepili, spousta lidí vč. mě tyto přístroje používá a je spokojena, chodte si do kavárny kde vás šálek vyjde na 40-70kc nic proti tomu, já si stejně dobrou která mi chutná udělám doma a šálek mě vyjde na necelých šest korun.
Cheetah007
Čtenář

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 6. 2015 15:05

No vidiš, já si kdysi kdysi kupoval pákový. Za 1500 peněz z kavárny. Umelu si kávu sám na mlýnku, šupsnu to tam a je to o dost lepší, než z kapsle. Navíc, co si umeleš, to máš. V kapslích ti dají sračky. Kapsle ne, děkuji. Nechutná mi to.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Cheetah007 12. 7. 2015 10:14

Tak jasně, každému chiutná něco jiného, já jsem spokojen a věřím že ty také :-)
Motorola moto g (8) power
Cheetah007
Čtenář