od Cheetah007 21. 6. 2015 15:08
Tchibo Cafissimo mám necelý měsíc, nejsem žádný fajnšmekr, ale káva z kapsli mi chutná, navíc ty do tchiba jsou cenově asi nejvýhodnější, před časem jsem kupoval v jednom OC prodejně Tchibo, v MB balení 10ks 7g za 59,-Kč, normálně stojí od 79 přes 91 až do 109kc.
Že by byla káva tchibo hnusná jak někdo píše si nemyslím, pár známých ji ochutnali vč jedné sličnéslečny na návštěvě a velmi jim chutnala.
Každý má prostě chuťové buňky nastaveny jinak, mimochodem z dolce GUSTO jsem arabicu ochutnal a rozdíl nepostřehl.
To samé citam na heurece u konkurence co se týká chuti, tedy DolceGusto Nestlé výrobce přístrojů Krups a tuším že ty top snad Delonghi a Tassimo-Jacobs od R.Bosch.
Kdo vyrábí přístroje pro tchibo netusim, ale vsadin se že to bude jeden že tři uvedených.
Konkrétně mám model Picco.
Piste si že je to blevajz a že káva z kapsli je fuk, patrně jste ji nikdy nepili, spousta lidí vč. mě tyto přístroje používá a je spokojena, chodte si do kavárny kde vás šálek vyjde na 40-70kc nic proti tomu, já si stejně dobrou která mi chutná udělám doma a šálek mě vyjde na necelých šest korun.