praha? kde bydlet levně

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod strny88 4. 11. 2009 16:49

hoj, hodlám se stěhovat do Prahy, poslední dobou prolízám internet a hledám vhodné ubytování, ze začátku se spokojím s ubytovnou, tak sem si řek, že se pokusím zeptat tady, máte nějaké tipy na levné, čisté ubytovny v Praze? Požaduji 2lůžka pro dlouhodobé ubytování.
Nevíte někdo o něčem? :lol: díííík
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod krtenek 4. 11. 2009 20:50

Levné jest za kolik?
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 11. 2009 21:41

No Strny, Tvé požadavky jsou velké , za kolik?...Marcel od Zvonu, Praha a upřesni to...
Edit: Aby si neřekl , že se Tu na Lidi pr-dí...No i tak jsem Ti pro srandu věnova 1/2 času, mám u Tebe pívo až se v Praze potkáme,,levné ubytování-ubytovny...periferie i kousek za Prahou s dobrým spojením, chytáš se hned na 1 až 2 straně na Netu, líná kůže, He...120- 150 i lehce nad za bidlo v 2 lůžkáči, obvolej si to, že, ...za Prahou i méně 80- 120. záleží na stavu baráku atd. Tulák Marcel od Zvonu. Mně samotného v nájemném bytě s regulací stojí Den na Praze 5: při 15 MxM...za den: 150,- za den, he...ve starým baráku v přízemí, asi půjdu do ubytovny, ale kam dám to co v tom bytě je našlapáno, HE...některý lidi bez Minulosti se maj...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 4. 11. 2009 23:50

V Praze ? A levně ? Doporučuji obrátit se na prvního bezdomovce,už prý i ty kanály začínají být regulovány,o nájmu pod mostem ani nemluvě.Kdo chce mít problémy,ať jde na jakoukoliv ubytovnu,místní mafie si ho zpracuje.Nejlepší řešení je dát se do party s důvěryhodnou osobou,která také hledá a platit za předražený privát,zn. ve dvou se to lépe utáhne.Jakoukoliv ubytovnu doporučuji předem řádně prověřit,kdo tam vládne.Není to rozhodně domovník,ba mnohdy ani ne majitel.Nevím,jak zkreslené informace mám,ale ubytovny jsou rájem problémů.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 5. 11. 2009 00:39

No asi bych se taky koukal po nějakém podnájmu.Třeba garsonku pro začátek. No a když se uchytíš a budou na to příhodné oklonosti, tak vzít úspory, nebo hypotéku a pořídit si vlastní, protože máš platit ranec za podnájem, nebo ranec za svoje...
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod suk 5. 11. 2009 22:01

marcel: 150 denne za bydleni v praze? to bydlis kde? neni tam jeste volno?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod S-Tony 5. 11. 2009 23:48

Marcel Kudlvasr píše:.Marcel od Zvonu, Praha a upřesni to....

Nejlepší je bydlet u zvonu. Prostě občas zazvoníš na zavolání a máš to zadara.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 6. 11. 2009 02:23

No jedna matrace by tady pro Tebe byla Suku...Marcel od Zvonu Praha 5, na demarkační čáře Smíchov/Košíře...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2009 09:00

No bratr měl pronajatý byt někde v Praze - Modřanech a když se přestěhoval na Kladno tak zjistil že je v centru Prahy rychleji.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod roxor 14. 11. 2009 06:14

V Praze je draze :hm ..... ale blaze :love:
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 11. 2009 12:00

No já jsem třeba rád že jsem z Prahy vypadl.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 14. 11. 2009 13:37

myspulin: no jo, ale studium, prace...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 11. 2009 17:25

Tak se dá dojíždět, když bydlíš u trati na Prahu je to pohoda od nás z Kladna je to vlakem i busem do Prahy půlhodina.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suk 15. 11. 2009 19:39

Od nas z Hradce do Prahy je to pulhodina... plus 39 minut + zpozdeni + cesta k vlaku a od vlaku (2* 20 minut) 8-)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Terminator3 15. 11. 2009 19:45

myšpulín píše:No bratr měl pronajatý byt někde v Praze - Modřanech a když se přestěhoval na Kladno tak zjistil že je v centru Prahy rychleji.

Nedokážu si představit situaci, kdy by z Kladna mohl být někdo v centru Prahy rychleji než z Modřan. Vzhledem k tomu, že Modřany jsou v těsném sousedství centra Prahy...
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Další stránka