Foto

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 11. 2010 09:22

A Proč Teplice, já račí ďolíkem: Mumlava , vodopády a Balvani...Ahoj Tulák Marcel, a kdy bude z Letu Ovčáku?!
Přílohy
P1280058.JPG
P1280057.JPG
P1280168.JPG
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 26. 11. 2010 22:59

Z letu jsem neměl odvahu :-D
Jinak pěkné fotky, nepřipomíná ti to něco? :-)) Taky jsme tam byli, moc pěkné :tleskani
Přílohy
P1050292a.jpg
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 1. 12. 2010 02:19

He Vovčáku, jasná krádež, si mně ji ukradol, hej...No budiž Ti přáno. Ozvi se mi bude sranda, jsem zase Sám...Díky Marcel od Zvonu
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 6. 12. 2010 18:53

Prejavy zimy ...
DSC04050-800.jpg

Nechce si niekto lýznuť kokosku? :hmm:
DSC04024-800.jpg
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 6. 12. 2010 20:22

Pěkný kucí, fakt jo ... rád se sem zajdu podívat na vaše výtvory :tleskani :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 6. 12. 2010 22:29

Ahojky Chvapci, tož pár od Mikuláša...z Klamajdy. Tulák Marcel od Zvonu
Přílohy
P1290025A.jpg
Zima to má v Paži...
P1290023A.jpg
Big Brother, i v Zimě...
P1290017A.jpg
Do Pěti v Doupěti...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod mirdasl 6. 12. 2010 22:38

Tak takhle to v Klamathu nevypadá.Fotka *Do Pěti v Doupěti*..mě v prvním okamžiku napadl medvěd hnědý na zádech..ten střelenej co měl porodit.Fotky pěkný
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 7. 12. 2010 21:19

Nejsem fotograf, tak nepoznám, co je dobrá fotka, ale tohle jsem našel v pc, je to několik let staré z Belgie. Snad se bude líbit, já si při pohledu na krásnou letní přírodu celkem zlepšil náladu. Ale tomu svinstvu venku ještě nějakou dobu neunikneme.. :-|

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

To se v čechách nevidí :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tenhle strejda byl živej, ale uměl se zmrazit, že vypadal jak socha. Občas a za úplatu udělal nějakej kůl pohyb nebo tríček..

Obrázek
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod teplice 7. 12. 2010 21:52

Pěkné, tam bych se taky rád podíval :-)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 12. 2010 00:03

No MtMcCoxi, asi o recenzi nestojíš, že ...Co si tam prováděl za,,zvěrstva,, že?! Když tak se ma ozvi na SZ či Majla , pokecáme a rád, Potěšíš v Osamnění STarce, a zejtra do prčic narozky, hech? Asi Sám, půjdu si po ránu udělat radost do Tesca, Žrááádlo , chlast a Hry, hehe. Jinak jsem rád za jakokoliv Fotku zvenku...Díky Ti najdu si Tuná u Tebe i tak. Jde vo to umět si ze všeho vytěžit co to je he i z ruskýho filmu, hech.
Přeji Všem poklidnou Meditaci a Rozjímaní v Adventním čase, a povedené pohodové Vánoc. STarec Marcel od Zvonu...
Přílohy
P1280751.JPG
Každý si Ho nese...
P1280743PR.jpg
Plamen Osudu
P1280746C.jpg
Čas Adventu...pro Rozjímání
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 8. 12. 2010 00:09

Žádná velká zvěrstva to nebyla, byl jsem tam se školním projektem.. řešili jsme mobilní telefony, s Německem, Švédskem, Španělskem a Belgií. Oni pak přijeli něco pořešit k nám. Jestli tě to zajímá, můžu se rozepsat víc.. :)

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 12. 2010 00:53

MtMcCoxi, to jsi ma nepochopil, myslel jsem fotky, jinak se ozvi stejně, Díky a Brou STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 8. 12. 2010 19:47

Mě by ten projekt zajímal, jestli bych mohl :)
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod mtmccox2 8. 12. 2010 20:16

http://sites.google.com/site/comenius1project/ - tady je o tom kupa infa..
Mobile Phones: Let's become critical consumers

V podstatě šlo asi o to, využít prachy z dotací a grantů, a přitom se někam podívat :)
Kdybychom měli řešit automatické pračky tak bychom asi řešili pračky :)

Jinak ale mobilní telefony jsou pro studenty docela zajímavým tématem, takže to šlo takhle.

V každé zemi se bylo asi týden, řešily se různé aspekty, pořádaly se diskuze, přednášky třeba od nějakých zástupců Nokie nebo jejich největšího operátora, a na konci jsme vypracovávali prezentace.

Konkrétně my jsme v Sint Niklaas vytvořili skupiny lidí, každá reprezentovala určitý okruh lidí - výrobci telefonů, děti, rodiče, greenpeace (:D) a tak dále. Každá ta skupina si připravila pro ty ostatní otázky, a na konci se na finálním večeru odpovídaly, jak kdo co vidí.

Už si konkrétně nepamatuju, co jsme dělali který den, ale byly tam třeba základní povídací lekce jejich Dutch jazyka, prohlídky jejich školy atd. Samozřejmě aby se využil potenciál cesty do zahraničí, tak se chodilo po různejch památkách (třeba Bruges byly nádherné), turistika, sport, zábava, diskotéka, prazvláštní belgické pivo a podobně. Super byla hra od Nokie s názvem The Target, byla to v podstatě honička zlodějů a policajtů s využitím GPS a map Bruges, kde jsme běhali po městě a jakože se chytali, ještě nějaké zbraně atd :nenapadne. Zkrátka program kvalitní..
Detailní rozvrh týdne: http://sites.google.com/site/comenius1p ... ginbelgium

Nejhorší byl návrat domů, do té hnusné školní rutiny, do hnusného počasí a vůbec.. :D

//: Ještě vyberu pár fotek na upload, moment.

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod teplice 8. 12. 2010 20:30

To vypadá hodně zajímavě hele :)) klidně sem hoď další fotky, ať se podíváme :)
teplice
Ovčák 2009

Předchozí stránkaDalší stránka