Foto

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 17. 12. 2009 19:38

tím chcete říct, že ta fotka je špatná...?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 17. 12. 2009 19:53

slečno, to ani v jedné odpovědi nevyplývá nějaké pomlouvání te fotky :-D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 09:52

A proč by byla? Aquarkko...na tom opravdu nezáleží jakým digi je to brané!? že. I z dobrých mobilů jsou pěkné obrázky na Památku a na pokoukání a,,slintání,,pro Kamarády, co se tam nedostali a někdy ani nedostanou. A vo Tom to především je! Někdo neumí fotit ani s Vercajkem za 100K a více, je To o TOM! FotoEye a uměleckém vnímání od BOHA. Sloník ho bez pochyby má!Toť o focení na Cestách,,Za Hranice Všedního Dne,,vše...A Ty Aquarkko máš dajaké fotečky z Cest či okolí Znojma?! A Kde? Děkuji předem, zvědavý Střelec Marcel od Zvonu, Pod Modrou Oblohou...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 10:02

MarkFX: Ten foťák je na dnešní dobu opravdu trochu oldschool :-). Kupoval jsem ho v roce 1999 v bazaru za nějakých 11 tisíc. Mimochodem. Cena při uvedení na trh byla okolo 65 tisíc. Ale technika holt notně pokročila ...

Ukázka pověstné německé důkladnosti :-) (Dresden, srpen 2008)
Přílohy
dresden1.jpg
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 10:11

Jo a protože tu Marcel, kdysi poptával koníčky, tak jednoho přidávám (sice za plotem, ale je to takové pěkné koník)
konik.jpg
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 10:42

Máš Moc fajne Fotky i se skrytým, či zjevným podtextem, pro Ty co ,,Šli okolo, či Jdou a nebo kdy, půjdou, že,,. Sloníku, uvědomuješ si To vůbec Chlape?! a všímavej,,Klikaři,,?! na záběr, he. Máš Tam, ten správnej prostor pro zamyšlení a Fantazii,,Diváka,,. Co ještě více chtít od správné,,Fotografie,,ze Života a Toulek po Cestách?...i neCestách. Díky a Těšíme se na Další.Tulák po Hvězdách, Marcel od Zvonu, Pod Modrou Oblohou.
Konkretně postřehy a Dojmy:
WC Dresden - jo tak to je,,Klasika DDR,,hej. Jinak Tě mohu upozornit, že někde je problema,,dablijú sííí,, nalézti. A nemusíme chodit daleko, že...např. v Matyčce a celém Česku, he kórt, když máš nohy križom, či jseš stočen již do kozelce či lezeš po čtyrech...To samé i někde v Cizině. Ale je Jedno jasné řešení: které nemá chybu! Mekáč a Kurčo, i když v Praze, na takové Ptáčky, již mají své Háčky, hech. V cizině je jim to zatím,,Egál,,a zachovávají Dekórum. Takže k mým ťurist Info pro Kamarády Turisty a Vandrovníky a především jejich milé polovičky a souputnice... patří i lokace, těchto,,bohulibých zařízeních a Oáz!,, He...Většinou jsou již na Mapkách center vytištěny, no jinak dokresluji! Hlavně Kamilka Tyto Informace ,,pro Přežití ve Velkoměstech,,vítá, že...Páni jsou čuňata již od Přírody! A maj to také mnohem jednodušší než Dámy...No některé jsou vyjímkou, no tak Marcel, fujky.
Koníšek - Móc ho muckám, na Gladiátor Aréně(vedle) by řvali, jak střelený z Praku a chtěli by, aby si jim popílil Tu vohradu, že...Já ne, já to beru ajnblok, či právě proto, Hmmm...
Neboť by většině Ty,,souvislosti,,...Těm ,,rádoby Profikům,,jaksi nedocvakly, a viděli by jen toho Koníka...no jejich problema, že Sloníku. Tož kdy bude nášup?!
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 18. 12. 2009 11:11, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 10:59

Tak jsem rád, že se líbí. Jelikož je zima, tak přidám nějakou fotečku z počínajícího léta 2001 - prudce fotogenická ledovcová laguna Jökulsárlón.
jok.jpg
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 11:20

I Ty Brute...nedráždi Ma Sloníku! Hech, teď je na Tanzbuchu: JIH!(již pár let)...ani nepoudej. sakriš SEVER...uff. No v plánu to je, že. Ale Kamilka je více na Ty,,Památky Civilizací,,a Teplíčko, navíc Nord Trail chce více než Těch 15 dní, je to jaksi dál...No nic přejícná závist a koukej se mi ozvat, až budeš mít,,trochu,,času na Majla, tam umím něco šópnout, jinak máš u mne,,GALEBa(Morskiho Racoša,, nafedrovanýho až postřechu,...DVD/CD lahůdkama...motory nahozený a zametej u Sebe Ranwey, že. Dodej souřadnice...Tulák Marcel od Zvonu...
Přílohy
P1150843A.jpg
P1150385A.jpg
P1150364A.jpg
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 18. 12. 2009 11:36, celkově upraveno 2
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 18. 12. 2009 11:27

asi tam měli nějakou akci na záchody, třeba koláčky zdarma :D

ten kůn mi připoměl jeden vandr do Rychlebských hor...

Obrázek

a na druhé straně přes cestu bylo hovězí.. :D

Obrázek
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 11:35

Jo MarkFX i ,,Blekauti,,jsou vítáni, že..., ale co něco z Přírody, Těšíme se na Další a díky i předem. Ať to tady frčí, že. Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 12:42

Mark: zlý kůň :D
Marcel: dobrej mamut :-)
Chtěl jsi památky? Na severu jsou taky ... a ne ledacjaké. Tenhle domeček, ve kterém dostala studená válka svůj první citelný kopanec do rozkroku už asi takovýhle nebude - někdy v tomto roce se na něm hodně podepsal požár.
Vila Höfði, Reykjavík (2001)
hofdi.jpg
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 13:00

Já Ti nevím Sloníku é Mamutku...Kamila je jaksi na jiné,,památky,,he, ani s WW2 jsem neuspěl, že...no na Maginotku a do Normandie pojedu někdy Sám a na Sever asi taky?!...Tulák a Pacifista, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 13:18

Budiž, ale třeba tohle žádný architekt nevymyslí ani nepostaví. :-)

Jo a navíc je na jihu ostrova :D

vodopád Skogafoss, 2001 (aneb jestli jsem na něčem hoodně ulítával, tak je to tenhle útvar)

skog.jpg
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 13:24

Pěknej Golem i Vodopád, díky Sloníku. Máš u mne i ART, že,...Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 13:44

No tak ještě něco méně pěkného a pro dnešek končím ;-)

Studénka, 9.8.2008 (neboli D+1)

stud.jpg
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka