Foto

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod roxor 25. 11. 2009 21:03

Marceli,na poobedného šlófika je už neskoro a na nočný oddych priskoro...hádam :hm
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 11. 2009 02:27

No nemáš Praudu, Roxore, já si mohu dovolit ten Luxus, to zavěsit kdykoliv, když si zhuntované Tělo i Hlava řekne, složilo ma To při Zprávách a od půl jedenácté zase makám na SuperFóru, jinak bych Ty noční šichty nevytáčel, zvěrstvo, že,...najedl jsem se až v po 5-té odpoledne, he. Takže teď jdu vybrat další 3 kousky asi Ten Ráb, do Tý listopadí sloty, ale letos je parádně, ještě rostou houby, ale já teď mohem je ty rohlíky a banány...he a cígo+ Anticol(zlevněnej u NAMa za 5Kč= fajne mentolka. A Ty čajíky z jablek, máty a dalších bylinek. Brou Marcel od Zvonu. Pod Fotky dám Pokec o Kvarneru + Rábu, jak to najdete a čím tam jet a kudy, že a KDY!...atd.
P1040959A.jpg
Upadla mu Hlava, Golémovi...a celej se rozsypal jako v Oblivionu, he
P1050035A.jpg
Můj Suvenýr, suvenýr, prones se vopičák...
P1050049A.jpg
NejJetelnější zátoka i s pramenem vody a Labyrintem s ,,korálovými,, rybkami, píseček na nádobí a zkameněliny...STOLAC! 3. zprava od Loparu-Rajská pláža...Ráb.
P1050035A.jpg
Můj Suvenýr, suvenýr, prones se vopičák...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 11. 2009 03:06

He he, vždyť říkám Chlapci , že Marcel je kompjuterovi Tydýt, jen jsem potřeboval připsat,,se,,a huž tam mám dabla, no radši již nic Opravovat nebudu. Tož lokace: Ráb -Lopar a Kemp Rajská pláža, jinak v červnu a září není problema sehnat na fleku, privát, šoupnout Ty co přijely s Vámi na pláž a Vy se pochlapte, namočte čapušku do vody a Vzhůru za privátníky vyhlásit jim,,KONKURS!,,...a zároveň víte do čeho lezete, když váháte a řeknete mu:,,No já se ještě vrátím, jdu se zeptat v okolí, ale vrátímj se, he...,,(no mezitím již máte před sebou frťana, Proška či kafíčko, ale bacha tahle exkurz Vás ještě párkrát čeká než najdete to,,pravé, vořecové Bidlo pro Rodinko, za rozumný peníz a v cajku, že.neshánět ubytování přes Turit BIRo, to je pro zbohatlíky, He, Slovani se dohodnou na Fleku, že). Mluvte česky! a snažte se Srbochrvatsky!!. Slovník, Mapy, průvodce je u mne či v knihovnách a Hodně na Netu, že, sakra se to vyplatí, že. Na pláž STolac, Sahara(tam již vede asfalt a maj tam vesničani parkovišťátko s babkou.) se chodí přes kopeček mezi Borovičkami a Ještěřicemi...Voda azuro, vlez jak na Balatonu, píseček na nádobí, stín přes poledne pod útesy...dobrovolné ,,ňůdo,,že, plavky v takové vodičce padaj sami dolů...Hloubka nejvíc k ostrůvku 2-3M na prostředku, přepych Luxus+ ten pramen s vodou, lepší než v kempu, tankovali jsme ji na kafe i na pití navečer v kempu.
Doprava:Bus z Prahy přes Rijeku do Bašky na Krku a pak Trajekt na Lopar-Ráb a traktor vláčkem na Trgovinu v Loparu či ke kempu...nebo vylízt v Rijece a jet místním busem do Ráb město a Busíkem do Loparu...
Varianta I. přes KRK je fajnovější, že a vyčvachtáte se hned v Bašce při čekání na trajekt...
Autem , není co řešit, dálnicí směr Split - včas odbočit za Plitvičkami na Jablanac Trajekt!!musíte se dostat přes Velebita nebo ho objet před nahoře a nebo pod dole, Já jsem jezdil bez Dálnic, venku: Blava, Gyor...podél hranic Maďarskem, na Zagreb, pokračovat vedle dálnice do Karlovacu, po Staré Staro c.k. Jozefovské silnici na pobřeží do SENJE!!, v podstatě ji Dálnice kopíruje, He, kousek po Jadranský magistrále do Jablanacu na Trajekt, noporučuji nájezd na 7-8...chrápat někde za Karlovacem či Plitvičkama...Já to zapích vždy tak kolem 2-3 nad ránem a dal do těch5-6 chrupku...a dorazil to ráno v 10-12 byla rodina v moři na Loparu a já sháněl bydla nebo stavěl stan. Srečen Put a Dobro Došli za Otoc Ráb i Lopar, Laku Noč, Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 26. 11. 2009 08:53

Obrázek Obrázek
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod roxor 26. 11. 2009 20:07

Máš tam akési prepaly
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 11. 2009 21:31

Cumel:,,To je vražda řekla é napsala,,...Jinak to máte doma pěkné což , co že to máš za foťák?! Používej ,,M,, a foť a kontroluj přes Display hned po vyfocení, ať si můžeš dát hned Repete, použij vše v menu...ke korekci Clony a času, hlavně u Extrému Ostré světlo a Světlo/Stín. Používej korekci EV, v tomto případě silně do mínusu...- 1 až 2 EV, tj. cca clonit a clonit, lze i namačknout na nejvíce osvětlenou plochu nabrat expozici a přetáhnout na kýžený záběr a domáčknout, u lepších foťáku je v menu i Auto braketing , který Ti vymlaskne ,,expoziční vějíř po jedné cloně třeba 5,6-8-11...a vybereš si co se povedlo nejlíp, lze to dělat i růčo, že cvakáš s korekcí po,,zoubkách,,... 1 cvak= 1/3 EV +/-, doprava či doleva, někdy je třeba podexpozice, co chceš mít vidět ve stínu, někdy a to především proti přexpozici- Tvůj případ, odstranění přepalů, bílých míst,,bez pixelů,,he kde nic není ani čert nebere, natož PRG v Kompu, pak si tam jedině něco domalovat, proto vždy z venku přinést radši něco o Fous tmavší než vybělené, hej...No ozvi se mi na majl, něco Ti pošlu, nebo hledej třeba u Neffa na jeho stránkách , dobré rady jsou i na DIGIFOTO zde na SF...Toť zatím vše, Marcel slez z Tý skříně a sundej to vytahaný štráfatý Triko, no jó porád...Brou Marcel od Zvonu...jsem tu až v pondělí Chlapci, jsem v Kopřivnici na Koprconu...konečně uvidím pár kluků z Hry-DOUPĚ...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 11. 2009 22:58

Oújé je to cúúl, průšvih, Ty máš CUMELe Nikona COOLPIX L100, TY bláho., kdo Ti tohle Poradil?...musím Tě zarmoutit, asi ma nebudeš mít moc rád...
Co teď s Tebou Chlape, Tady bude každá Rada drahá,...jediná dají se na to našroubovat Filtry?!...jestli Ano tak kup Polarizák od slušné firmy(co má na to v nabídce Nikon?! né Hama a šedous přechoďák, tím by se dalo něco zachránit, Ty Tvoje Opary a protisvětlo + focení v otevřené krajině. Máš Super Rychlýho Blbce, kterýho horko těžko budeš moct k něčemu dokopat...plně Automatický, s Minimalizací zásahů uživatele -PROBLEMA N.1!!, ani si neupr-dneš...clona 3,5-5,4...problema 2.
Vhodný hlavně na Macro až od 1CM, a režim Sport, pendolíno:až 13 snímků za sec!, možno využít při Auto režimu,,Best - ie Short Selection,, vypálí 10 za sec a vybere co trefil nejostřeji no pozdrav Pánko Boh...
4x stabilizace-pro Notoriky, he...
Bez,,M,,buch, Problema 3.!jseš namydlenej, pouze A,E...bez možnosti nastavení ISO...problema 4.!Auto ISO?! 80-800...nastavuje si Sám pánko Nikon...
Jak se provádí Kompenzace čeho?, aspoň tu tam někde máš? Co se dá kompenzovat to EV? a jak , po jakých stupních a pomocí čeho?
Strohé Menu, bomba...nějak mi napiš co Ti tohle Menu nabídne?
Auto nastavení ,,motivačních,,režimů? místní špecialita Nikonu ?, jinde si to na knoflíku nastavíš sám, že...tady jdeš do toho Menu?
novinka duben 2009...
Jímá ma z toho Hrůza...s Tímhle jsem ještě neměl tu čest se setkat a bojovat s tím , to již ani náhodou CUMEL, no pošli mi bližší Info z Manuálu na majl, třeba to nejdůležitější přefoť a zmenší , hlavně tabulky z menu!, že...díky potřebuji to , abych mohl vymyslet co s Tím Blbcem a zeptej se na ty Filtry koho doporučuje NIKON?! Marcel od Zvonu, rád Ti pomohu, ale...že.Bambus. A nic ve zlém, nezávidím Ti ho.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 27. 11. 2009 00:16

Toto foto nem z Nikóna, to jest Paňasoňák, tu je daco z Ňikôňa

Obrázek Obrázek
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod teplice 27. 11. 2009 21:49

Chudáci s pomalejším připojením...sakra, dávej to sem menší :-)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod cumel30 28. 11. 2009 12:06

Čo keď to sem rygnem ešte väčšie, aspoň budú musieť čakať dlhšie na prekvápko ty lábko to je dačo gáčo.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod trent 28. 11. 2009 14:54

No vidíš a to někde říkali, ze internet bude muset zpomalit...že je příliš rychlý. Ale je fakt, že není třeba sem dávat plné rozlišení. Nebo to dát přes náhledový odkaz někam na nějaké úložiště.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod cumel30 28. 11. 2009 16:41

Obrázek Obrázek
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cumel30 29. 11. 2009 07:10

Obrázek Obrázek
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 30. 11. 2009 00:01

Prosím Tě Cumel, máš ještě toho Panasonica? A jakého? díky za info...Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 30. 11. 2009 06:58

Už nemám Panáka, fikol mi do piva, už je z neho kopriva. :oops: :oops:
cumel30
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka