od Marcel Kudlvasr 24. 11. 2009 23:45
Jo díky Trente za,,Tunelování,,..., hezké Scifi. Tam byla dajaká neshoda é netrefa, he? No dám do pácu taky jeden ,,Ťunel,,bohužel dávno tomu nazad, ale případní zájemci si to mohou někdy švihnout, já se rád podělím o benzín, že...Crna Gora, rieka Piva, Tara - Wild Wasr a Kaňon jak,,malé Colorado,,a Morača, taky pekielko...z Foči hore na přehradu po fajne,,macadam,,tankodromu(Škoda Gorska koza,,Škoda Dinara ni Para,,vyjede vše, he...). Nad přehradou ve 3. tunelu!, pochopitelně vše surová,,Barabiřina bez zpevnění čímkoliv,,(před portálama bylo vždy malé Dilemno, přidat plyn a nebo brzdit, jaksi bylo zeshora kutululu, Bum, prásk) odbočka é Krojzr, vlevo Durmitor
- no to je můj kýžený směr, tož davaj, vrtule nahodit, zapnout topení, dolu vokna- za Jedna s horským převodem, 5-10 cm hluboká šotolina, ruční brzda na 3.zub...no 3/4 závitu ve skále, júk juk dolů na Pivu, těch závitů je tam 7! a když si 1x hrábneš tak couváš až dolů, he nahoře na krasové planině byl fungl novej asfalt, jako sladká odměna za to kamikadze, he. Ale jen do první vesnice, dál opět tankodrom, a voči na šťopkách a přiskokama vpřed cik cak, no zakoukal jsem se na krásný západ slunce a zakochal se, hech... a hups už jsem ho tam měl Beng... vrzzz, Beng, Bong...
Vypnul jsem motor a chvíli čekal, no benzínový odér zůstal na normálu, tak jsem pod to vlez, no vohnutý levý rameno, ale kupodivu dobře, protože levá pneu se blbě vojížděla a do Prahy se zase zprůměrovala. Kráter pode mnou(a pod zadkem ,,malej Říp,,) jako když kopne slon, záhadně to prolítlo kole dělené nádrže, minulo to vnu a udělalo parabolu v tlumiči vejfuku, he...taká dětská hlava, předtím sem jich asi tucet házel do Rokle. Spinkalo se u Báčů před Barandienem x 100(Ty vrásy měly cca 10 až 2O m vrstvu), papalo se sve Domače. Ráno jsem vypad na Hlavní před Žabljake, kde zevloval Němčour v Datsunu, a měl na kapotě velkej plakát s dvouma amíkama v suzuki džípech(Reklama na cíga?!), jak si vychutnávaj ten tunel, byly asi Tři odpoledne. A prej to ještě stihnu do večera, lehce jsem ho upozornil, že já těch 40 kiláků jel cca 10 hodin, he...a při pohledu na spodek Datsuna se mi to podařilo, mu to rozmluvit, a doporučil jsem ať sjede po Pivě dolů k přehradě a dá si tu ,,Spirálku,,třeba 5x...juk sem se mu dovnitř a mezi sedadly mal načnutej paket s FUJIcolorem, tak jsem ho vo 3 pumpnul, že to má za ty zdravý plechý a přeživší Vanu, he, a bylo vykmínováno a já mal na co dofotit Crnú Goru. Dobro došli, a Srečen Put. Laku Noč.