od Marcel Kudlvasr 21. 11. 2009 20:16
No jo Š.ť.á.p.i. tak pardón, he... já viděl pod tou poslední fotkou,,Nokia,,he...neboj já mám Lumixe taky: FZ 50, zatím spokojenost...i když byl Olymp 5000Z(,,M,,) daleko přítulnější, a Ty barvy ajajaj...bohužel, nějaká sviňa v busu MHD, využila mé únavy a blbosti?! No někdy ho snad koupím v bazaru? Tulák Marcel od Zvonu( většina oprásků, výše jsou z Olympa až na pár z Lumíka).
Dodatok Šťapi: A mám Tě, he...Vítaj po půlroční Pauze zpátky a těším se na další Tvé Lumíky,
jseš fakt dobrej Cklape i na té Nokii, máš to FotoEYE, že...tah na Bránu, kliku na záběry, empatiu, no s kompaktem to již tak jednoduchý jako s mobilem to mít nebudeš, že a rád bych si s Tebou o Focení rád pokecal na majlu a SZ, teď přes zimu si snad čas najdeš i o dalších věcech. No zaujal si a můžeš být daleko lepší a nejen ve Focení, že. To víš dát Starýmu průzkumákovi do rukou Net , to je horší jak mu dát do ruky sapík, he...Huž seš v kartotéce. Ještě si hrajete na Amíky? Ty se povedly taky, že...Držím palce a těším se na další fotky, a poudání, Díky.