taková blbost, ale jen mě to napadlo vzhledem k datu...no vlastně mě to napadlo hned před sedmi lety, ale to jsem ještě neznala pauzu nevíte někdo, jestli to budou stavět znova? dost mě to zajímá...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Mě by spíš zajímalo kolik tam tenkrát zemřelo Čechů. Nikde jsem se to nedozvěděl. Podle jedné neověřené informace, to měli být dva Češi, ale jistý si nejsem.
Dyt vyčuhuje nad ostatní jak když se Majkl hlásí o svačinku..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
No, zatim se nic nestavi a nemyslim, ze se jen tak zacne. Provoz WTC dvojcat byl totiz ztratovy a opakovane se zadalo o povoleni k jejich demolici, kterazto byla opakovane zamitana diky mnozstvi azbestovych izolaci na nosnicich...
Tak to soudruzi holt spichli jinak a je to
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway