Škodlivost elektro-magnetického záření ??

Diskuse na témata, která se nevejdou nikam jinam

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Má podle vás el.magnetické záření na člověka nějaký vliv (negativní)?
Jednoznačně ANO 5 %  23%  [ 5 ]
Spíše ANO 6 %  28%  [ 6 ]
NEVÍM 4 %  19%  [ 4 ]
Spíše NE 4 %  19%  [ 4 ]
Jednoznačně NE 2 %  9%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Odeslat příspěvekod lu.kas 3. 5. 2008 14:18

Říkám si, že v mým životě je spousta škodlivejch věcí, od stravy, přes látky třeba v oblečení po znečištěnej vzduch, a stejně se jim nevyhýbám a ani nechci. Žiju v nějakém světě, budu ho přijímat celý takový, jaký je a využívát jeho možnosti. I kdyby mě to mělo stát několik let stáří.
Samozřejmě v rámci nějakých mezí, taky nezačnu fetovat... ;)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod jannnn 3. 5. 2008 14:22

Hej, lu.kas to napsal pěkně. Dokud žiju, tak si ten život budu užívat se vším všudy, i kdyby mi ho to mělo o pár let zkrátit, než ho mít x-krát zkomplikovaný a omezený abych omezil působení nějakých škodlivých vlivů a dožil se o něco déle...
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod LOGANLAND 4. 5. 2008 05:04

Když si na magistrátě psychotik bém otevřel obchod pro feťáky, tak my všichni zaměstnanci museli podepsat prohlášení, že nebudeme konzumovat kuřecí maso ohřívané v mikrovlnce. Tehdy to odůvodňoval rozpadem růstových hormonů vlivem mikrovlnnýho záření, čímž se kuřecí maso stává nutričně znehodnoceným. Tehdy se podepisovalo takových blbostí spousta...
Jsem KOSŤA KOSTIČ, a oznamuji, že původní účet již opět funguje, takže děkuji všem, kteří se o to zasloužili a současně se omlouvám všem, kterých jsem se nějak dotkl svými narážkami.
LOGANLAND
Čtenář

Odeslat příspěvekod vilik 4. 5. 2008 12:20

S elktromagnetickým zářením se člověk potkával už v době, kdy zvedl přední končetiny ze země a začal chodit po zadních. To záření nejsou totiž jen mikrovlnky, mobily, rádio, televize atd. Je všude okolo nás, kam se podíváte. Přichází z kosmu, hlubin země, od slunce. Zkrátka tu bylo, je a bude.
vilik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2008 18:24

no, snazim se pred tim chranit... ted zrovna se snazim zrusit vsechny vysilace vseho moznyho, nedavno jsem chodil s notebookem po meste a zazaloval kazdyho kdo mel doma nejaky wifi router/AP ap.

zitra pujdem protestovat proti GSM vysilacum, pristi tejden mam v planu zrusit radio a televizi, pak zakazem mikrovlnky. dal shanim penize abych mohl letet do vesmiru a tam zrusit veskery druzice pouzivany pro GPS.

Policajtum budu krast vysilacky, lidem bezdratovy zvonky. Svetlo je vlastne taky elektromagneticke zareni, takze znicit vsechny zarovky, zarivky, LED diody a podobny zdroje svetla, potom budu muset nejak zrusit slunce a hvezdy. CRT obrazovky stejne uz jsou temer nahrazeny LCDckama (LCD rusit nebudu, ale to podsviceni! to musi pryc!! ). No, a az tohle vsechno bude pryc, pak uz tu bude tak malo elektromagnetickyho zareni, ze budem konecne schopni plnohodnotneho plodneho zivota. (PS: mozna jsem na neco zapomel, tak mi to napiste, nechci tu umrit v tom hnusu elektromagnetickym :'( )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MgX 4. 5. 2008 18:47

suk zapomenul jsi na to, že otázka zní - zda je škodlivé, či nikoliv. To, že jej nemůžeme odstranit - eliminovat apod. je jasné ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2008 18:57

MgX: proto tam pisu jeste o svetlu ktery na nas pusobi odhadem v prumeru 12 hodin denne....

a uprimne - je mi to jedno, at to je nebo neni skodlivy, tak s tim nic neudelam (coz je mirne "ironickou" formou vysvetleno vejs) a nosit oloveny brneni kvuli tomu teda opravdu nebudu.... (a provrtavat pul baraku kvuli sitovymu kabelu taky ne :)) )
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MgX 4. 5. 2008 19:33

suk já si taky nedovedu představit, že se vzdám TV, rádia, PC ...... :-D
Jak jsi tedy vlastně hlasoval?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2008 19:51

hlasuju pro NEVIM a je mi to u meho zadecku :)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MgX 4. 5. 2008 20:00

suk díky za odpověď - jen jsem chtěl vědět ... ;-) :-))
To, že to máš ,,u zadečku", bylo jasné z Tvého příspěvku o kapánek výš.

Ještě jednou díky.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod suk 4. 5. 2008 20:51

MgX: proc mi dekujes za odpoved? to je ironie a mam to chapat jako "uz se radsi nevyjadruj" ? :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod LOGANLAND 4. 5. 2008 20:51

Když jsem si užíval na strahovských kolejích, tak tam probíhal průzkum a zjišťoval se vliv vf ozařování na plodnost. Všichni, co jsme tam bydleli s výhledem na strahovskej vysílač, tak když už máme děti, tak jen holky... A pak že to není škodlivý...
Jsem KOSŤA KOSTIČ, a oznamuji, že původní účet již opět funguje, takže děkuji všem, kteří se o to zasloužili a současně se omlouvám všem, kterých jsem se nějak dotkl svými narážkami.
LOGANLAND
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 4. 5. 2008 20:53

suk ne, špatně jsi to pochopil - prostě jsem se zeptal, pro co jsi hlasoval, a protože jsi odpověděl, tak jsem Ti poděkoval ... tak sorry, příště Tě pošlu ,,někam" a děkovat nebudu :hmm: :D ;-) :-D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 5. 5. 2008 17:36

jsem šeredně zvědavej, jak by buňka měnila miliardkrát za sekundu svoji polaritu. autor si zřejmě neuvědomuje, že k něčemu takovému je třeba delší čas :-D a co se samotných molekul týká, nevím, proč by změna polarity molekuly (už to samo o sobě je přitažené za vlasy) měla dělat problémy. větší molekuly typu proteinu nebo DNA by to nezvládly a menším je to u trenek..
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lukecz 11. 5. 2008 12:27

Ke změně membránového potenciálu (překládám si tak tu polaritu :-[ ) dochází v řádu ms (mili sekund) , pokud by to bylo ještě rychlej, tak by z toho měly neurony (ostatně všechny buňky) takový větr,že bychom tu nebyli 8-)

Co se týče škodlivosti elemg. záření tak je to jako všeho ostatního - záleží na expozici a intenzitě...tahat sem vzniky thyminových dimerů, z toho možné mutace DNA atd atd asi nebude to nejlepší.....stejně všichni umřeme 8-) :potichu
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Předchozí stránkaDalší stránka