no, snazim se pred tim chranit... ted zrovna se snazim zrusit vsechny vysilace vseho moznyho, nedavno jsem chodil s notebookem po meste a zazaloval kazdyho kdo mel doma nejaky wifi router/AP ap.
zitra pujdem protestovat proti GSM vysilacum, pristi tejden mam v planu zrusit radio a televizi, pak zakazem mikrovlnky. dal shanim penize abych mohl letet do vesmiru a tam zrusit veskery druzice pouzivany pro GPS.
Policajtum budu krast vysilacky, lidem bezdratovy zvonky. Svetlo je vlastne taky elektromagneticke zareni, takze znicit vsechny zarovky, zarivky, LED diody a podobny zdroje svetla, potom budu muset nejak zrusit slunce a hvezdy. CRT obrazovky stejne uz jsou temer nahrazeny LCDckama (LCD rusit nebudu, ale to podsviceni! to musi pryc!! ). No, a az tohle vsechno bude pryc, pak uz tu bude tak malo elektromagnetickyho zareni, ze budem konecne schopni plnohodnotneho plodneho zivota. (PS: mozna jsem na neco zapomel, tak mi to napiste, nechci tu umrit v tom hnusu elektromagnetickym

)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...