od Xoddam 13. 5. 2007 23:37
Kdyz sem byl malej sem chtel byt popelar ... Jasnacka ...... Ted je moje vysnena prace, byt vojakem, nejlepe vyzvedna jednotka, popripade zalozni sniper ... (musku mam dobrou). Ma to ale hacek, do USA jenom se zelenou kartou a na tu bych musel cekat - straceny cas ... Pak sem uvazoval nat dvema variantama: Francouzka Cizinecka Legie - berou vsechny co maji vydrz, krev jim nedela problem a chceji resit problemy. Druha alternativa byla pro me Zasahova Jednotka - WEGA ve Widni, nebo COBRA pro cele rakousko .... To je muj sen ... Realita? Jak sem rodine (vsichni minimalne jedna vysoka skola, mama advokat, tata chemik - reditel, 4 sestrenice lekarky, dva zoologove, bilog, a stryc Matematiko-Fyzikalni ustav s csc a phd diplomem ...) oznamil moje plany tak mi dali jasne najevo ze na to muzu zapomenout. Ze at ty roky studie v zahranici (Rakousko, USA atd) nevyjdou nazmar, musim mit VS a pak at delam co chcu ... Tak sem prihlasen na Technickou Univerzitu ve Widni - Medialni Informatika ... Z toho lezou aj prachy ... Hodne ... Takze budu delat asi neco v tom smeru, nebo to skusim u nejake vyzvedne sluzby (slovenska sis, popripade europol/interpol, mozna jako strejc u CIA) .. uvidime kam me vitr zavane .. do konce skoly daleko