od xmms 26. 9. 2008 00:40
Já jsem poprvé dělal v prodejně hraček za 40 Kč/hod. Zpočátku docela fajn, prodával jsem auta na vysílačku a předváděl zákazníkům. Občas někdo nadával, jaké šmejdy to tam prodáváme. A první na ráně jsem byl samozřejmě já. Copak za to můžu? Támhle je vedoucí...
Semtam přišla mamka s děckem: "Pojď Míšo, zeptáme se támhle odborníka". Jako by tam snad nějaký byl.
Sranda byla, když se mi do toho nepodařilo narvat baterky, protože se tam prostě nevešly. Zákaznice se evidentně bavila. Nebo když jsem vytáhnul z krabice nové auto a vypadaly z něho součástky, které se mi před zákazníkem kamsi zakutálely... Ze třech krabic s autama jsem složil jedno celé funkční i s vysílačkou.
Jenže byly zde určité zakázané věci, které se prostě nesměly dělat jako třeba rozbalit některé balení a ukázat zákazníkovi vnitřek a poškodit tak obal. Na to zákazníci pořád nadávali. Jenže obsah krabice nikdo neznal. Jak to mám asi prodat? Nebo vytáhnout autodráhu a rozjet. Lidi hned přišli, dívali se a začli nakupovat. Jenže to se nesmělo. A tak jsem časem dostal padáka a našel něco jiného. Vedení v některých obchodech je opravdu dost debilní. Ale rád na to vzpomínám. Jako první flek to nebylo špatné a já si tak vydělal na ramku, grafiku a podobné blbosti do moji herní nadupané mašiny typu Celeron 633MHz.
Vždycky bude někdo lepší než ty. A krysám se nikdy nevyrovnáš. Nikdy!