Jaka byla Vase 1. brigada?

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Anik 6. 11. 2006 11:15

Kde jste delali?Jak jste na ni prisli, dostali jste vyplatu takovou jakou jste cekali? :-)

U me to byl Mcdonalds pred 4 lety,vsude meli vylepeny plakaty,ze prijmou brigadnika na leto. No a dostala jsem vic,nez jsem cekala,podle toho co jsem mela spocitany. Dostala jsem asi o cca 500,- vic.

Jak jste na tom byli vy?
Samsung Galaxy S23
Anik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 6. 11. 2006 11:53

Moje prvni brigada byla Kastrovani kukurice a sber broskvi, docela jsem se nadrel, hlavne v tech broskvich, ale prachy za to pak stali, druha brigada byla pohodlnejsi a ty dalsi, to uz bylo jen sezeni a lezeni, tam uz jsem se moc nenadrel.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 6. 11. 2006 12:03

jestli si dobre pamatuji, tak v pivovaru ve sklepe, ale co jsem tam delal to uz nevim, vim jen ze jsem se vracel opily a v batohu 3-4 pet lahve piva :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 6. 11. 2006 12:06

pokud si pamatuju tak neco jsem delal v drevarskych zavodech no a penize to sem vedel kolik pac mama tam delala ucetni..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod mickaelb 6. 11. 2006 12:21

Moje prvni brigada byla na pile, prace se drevem a mramorem, chodil sem tam dva dny, pak sem dostal zapal plic a uz sem se tam neobjevil, takze penize zadne no :(
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 11. 2006 12:26

prvni brigada v hypernove doplnovani zbozi, cca pred 6 lety a ze slibovanych 35kc hrubeho sem dostala 17kc cisteho... a dohodil mi to spoluzak
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod M. 6. 11. 2006 12:32

Chytal jsem zlodeje jako tajnej a pak pri vyplate me pekne okradli. Nikdy vice!
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 6. 11. 2006 12:50

Prvni brigadu jsem mel asi pred 8 lety na stavbe za krasnych 25 Kc/hod. Nadrel jsem se jak kun, ale mel jsem vlastni a poctive vydelane penize...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 11. 2006 12:57

Moje prvni brigada byla asi charitativni sbirka v Tescu. A od te doby to delam pravidelne kazdy vanoce... vydelek = 10 procent z vyzebranych penez
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod marz 6. 11. 2006 13:19

2 Tuhyk: jeste rekni, ze vas tam dela deset, kazdy ma deset procent, a to je pak charitativni akce
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 11. 2006 13:33

marz kona se to kazdy prosincovy vikend (pa odpol., sobota a nedele cely den), kazdy den 2 dvojice a kazda dvojice ma tech 10 procent dohromady :wink:

Prumerny vydelek 2 - 5 tisic denne, to znamena pro jednoho stovku a neco, podle toho jak moc se ta dvojice snazi a jak je aktivni
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 6. 11. 2006 16:19

ja jsem na zadny brigade jeste nebyl, ale prvni svoje vydelany penize jsem dostal za napsani par clanku o digifoto... :mrgreen:
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myndel 6. 11. 2006 16:22

Jsem na tom přesně jako mobil-man, mé veškeré brigády = psaní článků do všeho :D
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 6. 11. 2006 16:34

Nekdy pred osmi lety u otca ve firme (vybaloval sem zbozi z krabice a kopiroval) : )) Dostaval sem 150 korun za den, tehdy sem jeste nekouril a nechlastal, takze to bylo pro me docela dost penez : )
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jannnn 6. 11. 2006 17:15

Delal sem nejaky konektory pro vojenskou techniku. Clovek to musel delat desne peclive a furt dokola + prace s asi 10 ctyrycetiletejma zenskejma. no hruza, nikdy vic. od dalsiho roku sem si sehnal neco jinyho, kde to je pohoda, flakarna a lip placeny.

edit: jo a penize asi 40 na hodinu, ale v uctarne se sekli a dali nam omylem 55kc/h, takze to uslo :)
jannnn
Přeborník

Další stránka