Uz jsem to tady nekde psal. Kazdy mesic jsem krute v minusu. Resim to tak, ze ty 4 mesice prazdnin makam jak sroub. Ale uskromnovat se ve sve spotrebe nehodlam!
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...
"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
no tak zalezi ci je to rodina, alebo jednotlivec a hlavne zalezi kolko zarobi.. Lebo poznam ludi co zarobia 8 tisic mesacne a aj ludi co zarobia 100 tisic mesacne..
Z běžného měsíce vyjdeme tak kolem nuly, ušetříme jen když beru 13 a 14 plat, nebo nedávno když přišel přeplatek z daní ( 27 000 ze spol. zdanění fakt bodlo ).
Ještě že nemusím šetřit na dovolenou, dostáváme v práci příspěvek, a za měsíc mi končí stavebko kterým splatím dluh v rodině a něco zbyde tak už bude líp a zbyde i na PC a budu moc být na netu i doma.
Jsem na tom podobně. Rodiče mi řekli, že mě budou živit, dokud budu na studiích. Takže na vlastní potřeby zachovám veškeré finanční příjmy takřka kompletní (ony na druhou stranu zas nijak moc vysoké nejsou).