LifeDream 40 000 Kč/měs.: věřte - nevěřte

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Xoddam 27. 1. 2007 08:34

Boze proc me trestas? Hele, tenhle topic sem mel jako praci do skoly asi na 70 stran, nestratis Ten DOC tak ti ho poslu a uvidis jaka je to blbost ... Je to hnusny system a njde ani tak o tebe ze treba nezbohatnes, mozna aj jo ... Jde o stesti ale je to system kde na konci bude nekdo vzdy tahat za kratsi provaz ... Jo jasne reknes si ze sou neschopni a je to jejich vina nemeli do toho jit ale z jakym pocitem by si pak minel penize na ktere ty rodiny setrili dejme tomu rok v obalce s napisem Rodina dovolena 2009? Ne je to hnus a nikdy bych do toho nesel ... Ale ja ten dokument pohledam a mas tam priklady lidi ... Jo a mimoto je to trestne, byt clenem a ucastnit se pyramidoveho systemu je zakonem zakazano, avsak thle "firmy" to pekne okaslali pac ti ponouknou za tech nevim kolik penez na zacatku nejaky produkt ... Napriklad kosmetiku ... Jednou jedna firmal prodavala jako zasterku mydla za 30 tisic ... Takze policie je na ne kratka ... Ale je to hnus a radsi makat jak normalni clovek...
Xoddam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hnědka 11. 2. 2007 17:14

Ja jsem se naucil hrat poker (v poslednich par mesicich) a to je lepsi nez nejaka pyramidovka. Tech 40k zvladnu v poho za vikend a jeste je zde velky potencial pro rust ;)

Dalsi moznost, jak si dobre vydelat, je obchodovani na burze - vice na http://www.financnik.cz
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 11. 2. 2007 17:19

Nebo si najít solidní práci. Takovou, která člověka baví a dělá ji rád i za ty prachy, které mu za to dají.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod J-o-U 11. 2. 2007 18:16

No i ja se pochlubim, byl jsem jednou zlakan na podobnou akci do Olomouce, s tim ze jsem vubec nevedel o co jde, kamarad mi rekl ze jen hledaji zamestnance pro rozvoz nejakych dokumentu atd. Uz to mi bylo podivne, ale budiz, ten den jsem nemel co delat a tak jsem ho stravil ve spolecnosti opravdu zmanipulovanych lidi, kteri se pri prednasce smali kazde hloupsti, tleskali jako pominuti :tleskani :tleskani :tleskani

Jednalo se presne o tohle : http://taufi.wz.cz/?id=cheat

Jeste si pamatuju, ze po prednasce za mnou prisel nejaky ten boss, a zacal vykladat o tom ze ma petkovyho BMW, a jestli chci taky, at si tady podepisu smlouvu atd... Ja mu na to odpovedel, ze kdyz ma tolik penez proc si radsi nenecha udelat novy zuby /mel jsem jako 100letej dedek/ a on se otocil a se sklopenou hlavou odesel :D Venku jsem pak jeste videl staryho krapa BMW :)
J-o-U
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fuck8r 11. 2. 2007 18:21

ono stačí jít dělat do Německa obyčejného automechanika za 90,000 Kč :wink: (já mám ve škodovce za tu samou práci 15,000 Kč :wink: :| )
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod J-o-U 11. 2. 2007 18:24

Fuck8r píše:ono stačí jít dělat do Německa obyčejného automechanika za 90,000 Kč :wink: (já mám ve škodovce za tu samou práci 15,000 Kč :wink: :| )!/quote]

Treba ti odbory zaridi tech 16% navic :wink:
J-o-U
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fuck8r 11. 2. 2007 18:29

600% navíc :twisted:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Sar1n 20. 2. 2007 23:35

[quote="hnědka";Ja jsem se naucil hrat poker (v poslednich par mesicich) a to je lepsi nez nejaka pyramidovka. Tech 40k zvladnu v poho za vikend a jeste je zde velky potencial pro rust ;)

Dalsi moznost, jak si dobre vydelat, je obchodovani na burze - vice na http://www.financnik.cz[/quote]
Čau, hele když píšeš o financnik.cz a týhle problematice,tak sem se chtěl zeptat jaký s tim máš osobně zkušenosti? Teorie nebo už i praxe? Teď sem četl pár příspěvků od tebe na foru finančníku tak kdybys chtěl tak bysme o tradingu mohli chvíli pokecat, kdyžtak nějak napiš...ICQ 286364781
Sar1n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lolofon 21. 2. 2007 16:28

hmm, nemate niekto pozvanku na taketo brainwashing stretnutie v bratislave? uz davno som sa nebol pobavit a ako na potvoru, pozyvaju tam kadekoho z mojho okolia, ale mna nie. beriem, aj super predplatene time-sharing dovolenky a podobne psychologicke akcie :))
Lolofon
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 21. 2. 2007 17:24

tez bych si na to zasel, ale nevim kde narazit na nejakeho toho nahanece, :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Sar1n 21. 2. 2007 17:32

ES0 píše:tez bych si na to zasel, ale nevim kde narazit na nejakeho toho nahanece, :)

Stačí si koupit annonci nebo jse podívat na nějaký inzertní server(klidně na http://www.annonce.cz) a tam odpovědět na inzeráty typu "práce domů" "buďte pány svého času" "nadstandartní příjmy z pohodlí domova" "40 000 měsíčně za 2 hodiny práce denně" a podobný exkluzivní nabídky a určitě to bude Herbalife, Amway nebo podobný letadlo
Sar1n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 21. 2. 2007 18:11

ajo vlastne, annonce, uz si vzpominam jak jsem si jednou chtel najit nejakou lepsi brigadku no a vubec jsem netusil ze annonce je temito smejdy zaprasena totalne, tak jsem prisel na "pohovor" a meli to chytre udelane,, ze ty herbalife kraviny byly schovane za zavesem a az po nejakych 20min psychokecu ho odhrnuli, no hned na to se asi 5 lidi zvedlo a odeslo :)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 21. 2. 2007 19:31

Já se divím, že tohle téma ještě není zamčené.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 21. 2. 2007 22:37

naopak toto by melo byt velkym cervenym pismem zvyrazneno aby se varovalo co nejvic lidi
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod expert7 6. 4. 2007 12:37

ste tu nemožne trápny s tymi vašimi prispevkami akože diskusie o firme lifedream. vy vsetci čo sem pisete tieto antiprispevky ste typy ludi ktory vživote prehrávaju kôli strachu. plačte dalej v šenkoch pri pive a stažujte sa aký je svet K VAM nespravodlivý - nič ine totiž nedokažete práve tak dobre ako vyplakávať.
nedajboh este tak vkladat niekomu 36 500.- aby niekto bohatol. ste ako mukli s klapkama co 30 rokov poctivo pracuju za 10 "klackov" - PRE KOHO ??? kedy sa konečne spametate? ale radsej budte tam kde ste teraz a robte to co ste robili doteraz - inak by som si rano nemohol kupit čerstve rožky (co ste pre mna napiekli) , neodviezlo by ma auto(čo ste pre mna vyrobili) atd. Takže muklujte v tichosti dalej a stažujte sa v tichosti dalej , ale v šenku - tam vam to svedči a pristane.
expert7
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka