to o čem bych chtěl mluvit a chtěl na to slyšet váš názor je firma LifeDream a její styl "podnikání".
Intenetové stránky firmy nalezne te zde - http://www.lifedream.cz/. Najdete zde samé okecávání a nesmysl, jenž mají zbuzovat dojem, že se jedná o seriózní firmu. Ale k tomu, co vám chci říci: Měl jsem tu čest se zúčastnit jejich "obchodního jednání". Kámoš se totiž do této firmy dostal a první týden potřeboval člověka co tam s ním půjde (nikdo jinej nechtěl) a já, i když jsem odpůrcem takových věcí, jsem souhlasil. Podotýkám, že kámoš mi vše neujasnil, ale já si našel informace na netu, věděl jsem do čeho tedy jdu.
Po příjezdu do nějaké vesničky poblíž Brna, jsem se dostal to areálu, kde měla firma pravděpodobně pronajatou místnost. Vše se odehrávalo v „gala“ stylu. Všichni páni měli obleky a dámy měli též společenský oděv. Za vstupné chtěli hajzlové 400 Kč

shánět lidi, co tam budou chodit a budou se připojovat k firmě. Za první dva lidi dostanete 7300 Kč (za jednoho) a za další lidi 12 600 Kč (tuším). Budete postupovat z pozice obchodního poradce na vedoucího obchodního poradce atd. Postupování je závislé na počtu sehnaných lidí. Pokud se dostanete do jisté urovně, stanetese-li vedoucím obchodním poradce (trochu mám v tom systému guláš), budou vál lidé co jsou pod váma (tj. ti, co jste je sehlali) vydělávat, pokud seženou další lidi, budete za každého z nich inkasovat 5300 Kč. V samotném systému mám trochu bordel, tak to neberte přesně vážně.
Firma se oháněla, že důvod proč schánět lidi je důvod nabízet jin nějaký blbý letáček se slevama (ale funguje- firmy existují). Skutečný důvod je ale naprosto zřetelný... ke konci prezentace se ozvalo: „A jak se můžete do naší firmy dostat? Vy tady totiž může investovat“ a ozval se potlesk vyvolaný roztleskávači. A kolik to je? Směšných 36 500 Kč

Konec, dostal sem do ruky smlouvu, že mám zaplatit 36 500,- a můžu u nich dělat. Jsem student, peníze nemám a pučovat si nebudu. Smlouvu jsem pochopitelně nepodepsal. Řeknu vám ale jedno. Nějaká ženská mě nepřesvědčila, byli to až manažeři společnosti, kteří začínali prý stejně jako my. A teď? Jejich situace se změnila, vypracovali se... Další důvod byl vedoucího toho mého kámoše (vedoucí poradce – za člověka co sežene člověk pod ním dostane 5300 Kč) , který mi ukázal výpis – 5300 Kč mu nedávno přišlo (peníze chodí každých 14 dní). Vím, je to těžké napsat, ale já to tak zažil a napsat to výstižně je těžké. Neuvěřitelný optimisnust se během několika minut vypařil a já si říkal: „Co když by to vážně nějak fungovalo?“
Chtěl bych slyšet vaše názory, zkušenosti a vůbec. Díky každým kdo to dočetli do konce a omlouvám se za pravopisné chyby – je to dlouhé a kontrolovat se mi to nechce, díky za pochopení a pište, pište.