nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
no ... jak se to vezme .. kazdej tomu postu tady nadava jinak )) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
študent informatiky a informačných technológií, pracovník vývoja a testovania softvérových produktov integrátora systémových riešení, kedysi ešte príležitostný odpisovač stavu teplej úžitkovej a studenej pitnej vody v paneláku, príležitostný vylepovač grafikonov mestskej hromadnej dopravy, príležitostný odhŕňač snehu na našej ulici, pracovník obchodnej prevádzky, kolportér alebo aj vedúci dvoch krúžkov výpočtovej techniky. Bolo to "stručné", aspoň som si zaspomínal aké hovadiny som robil
Toho času v rodinném nakladatelství jako sazeč DTP, redaktor, expedice a holka pro všechno
goob B-]
ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?