Nalákání zákazníků do malého obchůdku

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod a 30. 6. 2005 21:22

S-Tony: to ma zajima, informuj o vysledkoch. diky
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod yarik 1. 7. 2005 07:42

a píše:S-Tony: to ma zajima, informuj o vysledkoch. diky

Mě taky
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 7. 2005 11:43

vyhodne vernostni akce,
letaky,
propagace v ruznych oblastech,
srovnavaci metodou ve smyslu, že malé jsou někde výhodnější..(lepsí nez hypermarket- samozřejmě se nesmí uvest konkretní nazev)
:)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 1. 7. 2005 11:47

tOplOaDer píše:vyhodne vernostni akce

Něco konkrétního?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 1. 7. 2005 12:00

tOplOaDer píše:srovnavaci metodou ve smyslu, že malé jsou někde výhodnější..(lepsí nez hypermarket- samozřejmě se nesmí uvest konkretní nazev)
:)

už je povolena i srovnávací reklama
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 1. 7. 2005 12:33

Takže když vytvořím leták kde na jedne straně bude 15 výrobků a ceny a v malém obchodě a marketu. A na druhé straně budou kopie účtenek obou nákupů k příslišnému datu tak to není nezákonné ?
Bude tam přesně definovaný výrobek konkrétní cena k datu podle skutečnosti a doloženo účetnkou. Jen čistá pravda a nic klamavého.

Může market za takovou reklamu podat na malý obchod podle nového zákona o reklamě žalobu?
Pročetl jsem si ho, ale moc chytrý z toho nejsem.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 1. 7. 2005 12:37

pokud reklama neni klamava a srovnava se totozne zbozi, je to v poradku.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod AndrewJ 1. 7. 2005 13:07

Ideálně udělat typický nákup... mléko, chleba, 2 jogurty, něco sladkého, těstoviny.... srovnáš, a oni si řeknou... "proč já blbec utrácím za benzín, abych jel do superhyper?

ale to samé mohou udělat oni... prostě s marketama se dost blbě bojuje... nejsou zvyklí prohrávat...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 1. 7. 2005 13:09

Mimochodem, víte jak vydělává třeba metro(u nás provozují síť makro)? Ne na tom, že berou zboží ve velkém a tudíž levně... hlavně na tom, že za zboží platí až 3 měsíce po převzetí... většinou ho prodají dřív a zbytek doby točí peníze na burze... prostě různě investují... to samé prý dělá i ahold (hypernova + albert)
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 1. 7. 2005 14:11

ja som pocul, ze v hypermarketoch maju priemerne na jednej pokladni za den okolo 200k sk. tych pokladni tam byva zo 20 a vsetky su furt nabite. a ze ludia nemaju peniaze...
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Luke 3. 7. 2005 13:35

S-Tony píše:Takže když vytvořím leták kde na jedne straně bude 15 výrobků a ceny a v malém obchodě a marketu. A na druhé straně budou kopie účtenek obou nákupů k příslišnému datu tak to není nezákonné ?
Bude tam přesně definovaný výrobek konkrétní cena k datu podle skutečnosti a doloženo účetnkou. Jen čistá pravda a nic klamavého.

Může market za takovou reklamu podat na malý obchod podle nového zákona o reklamě žalobu?
Pročetl jsem si ho, ale moc chytrý z toho nejsem.t/quote]

Já bych tohle asi nedelal. Ten market ma prostredky na to, aby v reakci na takovou akci u techto polozek snizil cenu treba i pod svuj nakup a akce se obrati proti tvurci...
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eddie 7. 7. 2005 18:58

U nás bude majitel obchodu rozjíždět internetovej obchod pro místní lidi, jako že si na internetu naklikáš co chceš a někdo ti to donese. :D
Moje oblíbená barva růže je železná.
eddie
Čtenář

Odeslat příspěvekod a 7. 7. 2005 21:40

S-Tony : nejaky pokrok?
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 7. 7. 2005 21:58

Zatím nic :-(
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 7. 7. 2005 22:05

nic ste nepodnikli, alebo ziadne vysledky snazenia?
a
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka