od Asspenn 28. 5. 2005 15:31
Nejdřív jsem chtěl být popelář, než jsem zjistil, že vysejpat v pět popelnice neznamená být v půl šestý doma.
Pak byl asi kosmonaut, což nešlo kvůli zvracení na obyčejným kolotoči na pískovišti, natož na řetízkáči nebo něčem podobným ...
Pak řidič kamionu, z toho sešlo kvůli jedný průvodčí v autobuse s děsně obrovskou p...lí o který mi řekli že ji má z toho, jak si na ní pořád sedí (což řidič kamionu taky)
Dětství skončilo u projektování mostů, které ukončil strýc konstatováním že když to spadne, zavřou mně
Pak přišly pubertálně středoškolské cíle, z nichž převažoval novinář, na kterého jsem naštěsí nedostudoval, a bigbítovej bubeník, kterým jsem nakonec pár let byl, o když nejen bigbítovej a nejen bubeník.
Teď jsem rád čímkoliv na volný noze, i když někdy spíš víc na volný noze než rád ... zasvěcení pochopí, ostatní ať se třeba zasmějou
Chtěl bych být třeba luxusní šlapka, nebo majitel stáje F1, vysloužilej Agassi nebo Pelé, Bill Gates, naftový šejk, Tereza Maxová, Phil Collins, Tiger Woods, kdokoliv kdo je za vodou nebo partner, řidič, tajemník nebo kapitán jachty někoho kdo je za vodou ... dobrý, ne? Když bude o fius nebo o dva líp, budu klidně dál tím, čím jsem. Nechtěl bych být americký prezident, Vladimír Čech, africký domorodec, český politik, ruský občan ... radši už dost nebo budu chtít být ..... ne, na to je tu diskuse o úchylkách. Hehe ...
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.