Zdravím, tohle je vždy smutné a nelehké téma. A těžko něco radit. Jen snad to, že v tomhle jí asi inspektorát práce ani žádná instituce nepomůže. Pokud má min. plat a není speciální pracovník, tzn. ve státní správě, která se musí řídit tabulkami, platovými třídami, což není, je to opravdu jen na individuální domluvě. Více méně to, že na její pozici, pokud to dobře chápu, nabral šéf nové zaměstnance za o dost vyšší plat, by se neměla ani dovědět. Ale záleží jak která firma to má. Někdo má přímo ve smlouvě, že o takových věcech nesmí mluvit, právě z důvodů, aby nedocházelo k takovéhle situaci jako píšete. Ostatní se to dozví a chtějí automaticky více. No záleží. Jako matka chápu, že mít jakoukoli práci v dnešní době je výhra. Na druhou stranu by se paní opravdu neměla nechat vykořisťovat a pokud ví, nebo cítí, že jsou její kvalifikační předpoklady nebo dovednosti podhodnoceny či podhodnocovány a není šance na změnu, tak prostě chodit do práce a hledat si přitom jinou. Hodně lidí to tak dělá. Tedy já ne, já jsem se svou prací spokojená a věřím, že dobrá práce bude po zásluze odměněna a že náš zaměstnavatel si je vědom toho, že příjemné pracovní prostředí a dobrá motivace = výkonný a spokojený zaměstnanec. Ale jsou firmy, které to opravdu neřeší

. Tedy můj muž pracuje v korejské firmě a musím říct, že co tak poslouchám, stěžuje si pořád. Ale už je tam snad čtvrtý rok a pořád tam pracuje. Ale je pravda, že kvůli platu už měl několikrát skoro napsanou výpověď. Je to také o jednání s tím zaměstnavatelem. Nikdo není nenahraditelný, a hlavně ty korejské firmy na tom mají založenou svou filozofii. Ale také vím, že odtamtud hodně lidí odchází a pokud už Vám odejde z firmy opravdu schopný člověk, který je zaškolený, opravdu díky němu ta firma šlape dobře, tak se nahrazuje těžko a i ti zaměstnavatelé jsou si toho vědomi. To je také důvod ,proč, ač vždy velmi neochotně ze strany zaměstnavatele a s tvrdým vyjednáváním ze strany jeho, chodí můj muž každoročně se zvýšeným platem. Sice je pořád nespokojený, ale to už je asi obecně nějaká mužská vlastnost

. Tak přeji hodně zdaru, pak třeba napište, jak to probíhá, nebo jak to dopadlo.
-- 11. 10. 2014 08:34 --Jediné, co mě ještě tak napadlo, zajít za nadřízeným a zeptat se, jaký jsem zaměstnanec, jak je se mnou spokojený, jestli se mnou počítá do budoucna. Jestli se myslí, že mám pro firmu nějaký přínos. Pokud odpoví ano, vyjednávat o platu,pokud odpoví, že jsem špatný, lehko nahraditelný a neužitečný zaměstnanec, asi bude mít paní smůlu. A velkou pravděpodobnost, že si tu novou práci bude muset hledat tak či tak. Každopádně takhle se dá vyjednávat s šéfem rozumným, podle toho, co jste psal v příspěvku, si nejsem jistá, zda-li u vás ve firmě o takového šéfa jde, spíše asi ne.