od seterwohipikule 30. 5. 2014 16:13
Pozitiva: hezká práce, zodpovědnost, není to stereotyp, je tam zkrátka úroveň.
negativa: nástupy v kteroukoli dobu včetně svátků, mimořádnosti (něco se posere na mašině a opravuješ, skokan)
Pozitiva jen tak dohromady nedám, to je prostě ve mě, někdy si jízdu fakt užívám, táhnu za *****í 2000 tun a kochám se krajinou, včera jsem třeba táhl vlak z Břeclavi do Maďarska, naprostá pohoda, v noci se mrkneš na rozsvícenou Bratislavu, přejedeš Dunaj.. No a pak se to zlomí, dispečer mě pošle do *****, protože chce, abych dělal něco, co je na hodinu. 40 minut před fajrontem. Komu by se to líbilo, že jo. Tady je další výhoda, stojí za tebou odbory, pokud do nich vstoupíš, nemůžou s tebou jen tak zametat. Máš jistá práva. Pokud řekneš ne soukromníkovi, vyrazí tě mnohdy.
Jen nedělám u ČD, ale u ČD Cargo, tam je všeobecně míň buzerace a větší pohoda. Jedeš si třeba 200 km, nějaké našlapané jízdní doby jako u ČD, které působí dost stresovitě někdy, tě vůbec netrápí. U ČD jsem stihl jen zácvik na rychlíkách a moc se mi to nelíbilo, věčná honička za časem. Na nákladní je na vše čas a nevozíš lidi. Párkrát mi sprostě vynadali za zpoždění, za které jsme nemohli.
Celkově nelituju, že jsem se na to dal. Hezká práce, pokud chytneš dobré depo s dobrým kolektivem, je to ještě lepší. Lepší, než prodávat v supermarketu.
Bablbam.