Podivné zaměstnání??

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 8. 9. 2011 23:04

v inzerátech na práci se hodně vyskytují nabídky typu:

Přijmeme pracovníky pro nové pobočky ve vašem regionu. Nabízíme plat 22-35 000 Kč/m. Nehledáme dealery, pojišťovnictví a podobně..

nevíte co to bývá?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod audis 8. 9. 2011 23:07

nevím. ale zavolal bych a 1 schuzka neuškodí. po 1 schuzce i průměrně obezřetný by mohl už vědět. nyní to je na 50% podezřelé, ale kdo ví, kdo se bojí, nesmí dolesa.

-- 08 zář 2011 23:08 --

jo a pomůýže dát kontaktní telefony do googlu v různých tvarech.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 9. 2011 12:04

na 99 % jde o prodej (mobilni tarify (Opton one), "levna" elektrina, financni produkty, drogerie a vitaminove doplnky (Amway),...)
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 9. 9. 2011 12:08

Tohle bych nedělal. Stačil pouliční prodej parfémů...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 9. 2011 12:22

...na ty jsem uplne zapomel :D
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 9. 9. 2011 13:06

V inzerátu to bylo napsané jako propagace novinek na trhu, slibovali nám dobré finanční ohodnocení, dali nám pizzu a pak nás rozvezli na náměstí a parkoviště a hurá prodávat. A já blb z toho byl po prvním dni nadšený. Druhý den mi začalo docházet, že to není taková sranda... A peníze? 40 Kč za kus...plus dojíždění 30 km každý den...pěkně děkuju, byla to silná zkušenost. Už nikdy...

A to, jak jsme museli oblbovat zákazníky...ale ti lidi jsou taky blbí, když dají za čtyři zubní pasty tisíc korun :D
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 9. 2011 23:16

tak asi nějaké nabízení na ulici to nebude když většinou píšou že to je do poboček nebo kanceláří.. :hm fakt nevim, taky takovým nabídkám nevěřím, jen by mě zajímalo co to bývá..

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 11. 9. 2011 23:48

Potenciál zájemců o uliční prodej se již vyčerpal, tak nyní zkoušejí jinou fintu. Slibují jim, že je to jen dočasné, že musí ukázat co v nich je a pak že dostanou práci v kanceláři :).
Další možností je nabízení něčeho po telefonu.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 12. 9. 2011 22:50

jo no, to spiš bude asi nějaké obvolávání.. :hm

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 9. 2011 05:53

Taky jsem šel se brigádně hlásit na místo "administrativního pracovníka" a nakonec jsem měl nabízet paušály přes telefon...
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod martinsip 17. 9. 2011 17:36

Taky jsem šel na takový pohovor. Pak ale naládovali 6 lidí do auta, že se pojede někam k Benešovu. Odmítl jsem, že pojedu svým autem za nimi abych se mohl sám vrátit. U benzinky jsem se od řidiče dozvěděl, že to je ne na admin. práci v kanclu, ale prodej smluv mob. operátorů na ulici :grr: Ty lidi prý odváží mimo prahu, kde jim celý den vymývaj mozky. Tak jsem se rozloučil. Radši budu dál dělat sám na sebe
martinsip
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 19. 9. 2011 10:45

Lidi prostě neznají svoje práva. Stačí se před zahájením práce zeptat, kde mají vaši písemnou pracovní smlouvu, kterou byste měli před nástupem do zaměstnání podepsat.

V té samozřejmě musí být druh práce, místo výkonu a datum nástupu. Pokud jí budoucí zaměstnavatel nechce dodat, bude to s největší pravděpodobností levárna.
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod arnie222 19. 9. 2011 11:04

a co ti napisali / povedali ked si sa im ozval ? mail / telefon ..
arnie222
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 21. 9. 2011 20:31

Bohužel leváren v tomto (a nejen tomto) směru přibývá.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 3. 10. 2011 07:46

No, je pravda že chceme s přítelkyní odjet do Prahy za prací a nějakou dobu zkusit žít tam s tím, že já bych zkusil zůstat u svého zaměstnavatele a jen změnil místo a ona se pokusila najít práci přímo tam..tak jsme se koukali na net a inzeráty jsou samé "obchodník, obchodní zástupce, administrativní pracovník,..." a vše na ŽL, takže po zkušenostech je jasné, oč jde. :-|
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Další stránka