Zdravíčko,
potřeboval bych poradit ..... V práci jsem dal výpoveď, dal jsem jí 15.1. a protože vím, že se výpovědní lhůta počítá od prvního dne následující měsíce, je tedy do 31.3.2011
Vedení mi výpoveď podepsalo, dalo mi tam razítko. V pátek mi ovšem bylo sděleno (resp. v kličkách naznačeno), že by bylo ideální kdybych "vypadl" už ke konci tohoto měsíce a to jednodušše proto, že už se za mě našla náhrada. Jenže co mi je do toho? Počítal jsem, že to takhle bude dobrý pro obě strany, jenže jsem se asi zmýlil a přijde mi to jako těžký zářez.. Mám to asi jako odměnu za 2 roky podstivé práce, kdy člověk chodí svátky nesvátky, ve zdraví i nemoci, nemůže si vybrat dovolenou, kdy i bezproblému nadělá přes 200 hodin/měsíc, kdy chodí do práce navíc když se mu prostě zavolá, že je potřeba... Nejsem žádný zhrzený zaměstnanec, pro firmu jsem se obětoval nestkučným stylem a pak na mě vybalí toho..
Jsem naprosto zklamanej a zároveň neskutečně rozhořčenej... Co poradíte? Mám si dupnout a prostě chtít zůstat do konce výpovědní lhůty, když to mám podepsané a orazítkované, nebo mám říct, že odejdu s tím že požaduji odstupné?! Děkuji !!