Vstupní lékařská prohlídka

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod m3kubik 13. 11. 2009 11:28

chtěla jsem jít dneska na vstupní lékařskou prohlídku /nastupuji 19.11./ ale Dr. má odedneška dovolenou až do 24., na personální se nemůžu dovolat. Nemáte někdo zkušenosti, že by z tohoto důvodu s semnou nemuseli uzavřít smlouvu??
m3kubik
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 13. 11. 2009 12:36

Nemuseli, ale pokud mají zájem a toto je jediná podmínka, tak by tě mohli vzít i bez toho. Pokud nemáš žádnou zatajovanou nemoc, tak jim to dodáš dodatečně.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 14. 11. 2009 11:15

Nebo zkus zajit za zastupujicim lekarem...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod roxor 17. 11. 2009 06:32

Pokiaľ vstupná prehliadka (VLP) nie je bezpodmienečnou podmienkou na výkon profesie (zdravotný preukaz v gasrtonómii a potravinárstve, rentgen pľúc v prašnom prostredí,vyšetrenie sluchu pre hlučnú prevádzku ... a pod.),tak hádam nebudú na tom bazírovať.
Kedysi sa VLP vykonávala až po nástupe do zamestnania.Dnes je to už asi skôr raritou.
Ničmenej pri nástupe uisti svojho zamestnávateľa,že VZP absolvuješ mimo pracovného času.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 17. 11. 2009 18:35

Já třeba prohlídku prodělal před nástupem. Práci na našem středisku jsem měl jistou, ale prohlídka byla nezbytná aby se učinilo za dost administrativním záležitostem. Takže kdybych ji neměl, pravděpodobně bych nenastoupil od termínu, jaký jsem měl domluven. Taková rarita to není. U nás jsou snad prohlídky u podnikového lékaře jednou za 2 roky povinné.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod roxor 17. 11. 2009 20:14

Raritou dnes a bežným postupom v minulom storočí som myslel taký postup,že som nastúpil do nového zamestnania a následne aj dva dni som si riešil lekárov (v pracovnom čase :hmm: )
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 18. 11. 2009 00:00

tak to jo. U nás jsou povinné prohlídky i v pracovním čase...jak to vyjde...kdybychom pracovali jako konvenční zaměstnanci(po-pá), tak to vyjde vždy do pracovní doby.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod p0etrik 18. 11. 2009 20:35

U nas byla prohlidka potrebna taky. Rekli mne to 2 dny pred koncem prvniho mesice, co jsem byl v praci, pricemz to melo byt do mesice. Nakonec z toho nikdo nemel pruser, protoze jsem tam zajit stihl. :)
Pochybuju, ze z toho bude nekdo neco delat.
p0etrik
Návštěvník