Čas na přípravu stroje

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod dockalacek 6. 2. 2009 19:38

Ahoj,

existuje nějaký předpis, který nařizuje přestávku na přípravu strojů, jakou jsou třeba bagry, buldozery nebo nakladače? A pokud ano, kde toto nařízení mohu najít? Mnohokrát děkuji
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Moderátor

Odeslat příspěvekod MarkFX 7. 2. 2009 21:44

až přijde Zamis, ten to bude vědět..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod zamis 8. 2. 2009 14:29

nevim jestli je na to predpis, ale ja davam chlapum pul hodiny denne. na zahrati, promazani, dotankovani a beznou udrzbu
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod MarkFX 8. 2. 2009 18:01

a tu slovovicu na zahřátí nebo rum mají svoju nebo to to jim taky daváš :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod zamis 9. 2. 2009 11:30

cas na zahrati stroje ty vole
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod krtenek 18. 2. 2009 20:59

Neřeší to vnitropodniková směrnice?
krtenek
Nadšenec