Kvalitní Džíny

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jack kingmaster 10. 9. 2007 17:33

:D tak zase píšu vám co mohou poradit...

Chci si koupit nějaké pořádné kvalitní Jeansy tedy takové aby se nerozpadly po půl roce..
Rozhoduji se mezi značkami Wrangler nebo Lee kolekce originals..

zvláště kdyby měl někdo Líčka originals tak jestli by mi mohl popsat kvalitu a zhruba cenu..ještě jsem neměl čas si žádn vyhlednout..ale jak říkám jde mio kvalitu a nerad bych něco za 5 000 :lol: takže díky za rady. :-P
MB: gigabyte M52LS3,CPU:AMD Athlon 64X2 EE 4400+,RAM A-data Vitesta extreme X512MB 800mhz,GPU ATi RADEON X1550 512MB,Zdroj Fortron 350W
chlazení case: nanoxia FX 80X80>ted Noctua 80X80 1300ot/min.
jack kingmaster
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 9. 2007 17:38

Hmm, pokud ještě mohu doporučit tak United Colors Of Benetton také dělá velice kvalitní jeansy a i cenově velice příjemné. Já mám jedny od této firmy cca 1,5 roku a furt jsou ve velice slušném stavu.
anonymni

Odeslat příspěvekod kwak 10. 9. 2007 18:06

Skoukl bych Cottonfield tak 2500,- po roce a půl jako nový. Quiksilver do 3000,- čekal jsem neco víc kvalitního. Zara tak 1500,- kvalita celkem ujde ale mam je asi 3/4 roku takže zatim nevim. Burton tak 2500,- dobrá kvalita. Guru 5000,- mam je tejden takže kvalitu nehodnotím.
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 9. 2007 20:33

Poradim, hodne levne se dobry znacky daj sehnat na aukru. A pokud by ti to nevadilo, noseny jeste mnohem vyhodneji, a na dzinach to stejne IMHO moc nepoznas, stejne nevis co je vzorek a co seprani/osoupani :-D A pokud jsou kvalitni, nic jako lezeni niti nebo castecny rozparani se nevidi.

Ale prekvapuje me ze mluvis o rozpadani se dzin - to se mi nikdy nestalo, a to ani u rakosnickejch. Dokonce bych rekl ze dziny je jediny co sikmovoky nedovedou podelat... Jako samozrejme ze je velkej rozdil mezi kvalitnima a vietnamana, ale ne ze by se nak velice rychle znicili jako ostatni jejich veci.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 10. 9. 2007 21:58

Aukro bych teda rozhodne nedoporucoval, jednou jsem tam tak zbezne zkouknul kalhoty Replay a vsechno bylo fake :) Jak uz tady kdosi psal, na riflich se toho moc zkurvit neda, pokud to neni vylzoene neco hroznyho od tamanu za 3 kila. Tam je spis problem, ze kdyz si koupis treba kalhoty do zvonu, tak mas za mesic roztrhany nohavice na koncu :) Ale kdybych teda mel doporucit dobry znacky, tak: ZuElements, Cippo & Baxx, Energie, Diesel, Replay, Seven, True Religion (ikdyz ty posledni dve se blbe shanej). Benetton, Cottonfield a Quiksilver bych moc nedoporucoval, jsou na svou kvalitu a design predrazeny (muj nazor). Jinak kdybych mel doporucit konkretni model, tak Diesel Yarik, nejaka tmavsi barva, to tedka leti :D ;)
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kwak 10. 9. 2007 22:27

Jo docela se mi taky líbej G Star tam sou myslim od 2500 po 3500 kvalitu neznám
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jony 10. 9. 2007 22:33

he...
ja mam timezone, staly 200(asi mam atypickou velikost) a uplne v pohode... vlavne je fajn, ze maji kolem pasu takovou bavlnenou prijemnou podsivku, coz jedny žďorby z kenvela nemely
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Sherlock Nožička 2010

Odeslat příspěvekod vratu 12. 9. 2007 07:37

Co se kvality týče, řekl bych že je to kus od kusu :) některé vydrží déle jiné méně :D

Já mám dvoje jeansy od Pepejeans a materiál je kvalitní, takovej silnejší jakoby :) dělaj klasické střihy, žádné "modní" rozthance apod. Zaplatíš za ně 3.300,-
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 9. 2007 07:51

Tak ot si sehnal nějaký levný :D Já tam vešel, že si koupím Jeansy :) Podívám se na cenu 5000, další 4200. Hmmm nashledanou :mrgreen:

Jinak je rozdíl jestli nakupujete v Pepe Jeans tady v čechách a na slovensku. Na slovensku je to několikrát levnější ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod vratu 12. 9. 2007 08:10

Tak to netuším, nakupoval jsem ve Floře, dvoje a oboje měli stejnou cenu, 3.300,- zkoušel jsem si tam vícery a mám dojem že stály také 3.300,- hlavně teda počítám s tím že před Vánoci si tam pro jedny zajdu a doufám, že budou stát stále 3.300,- nestraš mě! :)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 12. 9. 2007 10:24

LukasKoudak píše:Hmm, pokud ještě mohu doporučit tak United Colors Of Benetton také dělá velice kvalitní jeansy a i cenově velice příjemné. Já mám jedny od této firmy cca 1,5 roku a furt jsou ve velice slušném stavu.s/quote]

Jojo Benetton a Mango je dela pekne dlouhe, akundrat na me :-P
jeste mam jedny ze Zary, taky pekne dlouhy, a celkem drzi....
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 17. 9. 2007 17:45

já mám s riflema hroznej problém...posledních několik let mi nikdy nevydržijou v místech, kde se stehna dotýkají, prostě se doslova rozpadnou, ta látka se odře tak, až je tam díra a ta se pak zvětšuje. strašně mě to štve, bo dřív se mi to nestávalo vůbec...zná to někdo? pokud jo, co proti tomu děláte, kde kupujete takový, který by to nedělaly? v pračce je neperu.
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Michal P 17. 9. 2007 17:57

Aqua, tohle se mojí ženě stává taky, ale dávám to za vinu jejím malinko silnějším stehnům, prostě to prošoupe.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 17. 9. 2007 18:43

aquarkko

Mne sa to tiez stalo na jednych starych rifliach, ono ani tak nejde o to kde ich kupis, ale ako casto ich nosis jednoducho sa opotrebuvavaju s tym nic neurobis...
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Noovo 18. 9. 2007 07:39

aquarkko píše:já mám s riflema hroznej problém...posledních několik let mi nikdy nevydržijou v místech, kde se stehna dotýkají, prostě se doslova rozpadnou, ta látka se odře tak, až je tam díra a ta se pak zvětšuje. strašně mě to štve, bo dřív se mi to nestávalo vůbec...zná to někdo? pokud jo, co proti tomu děláte, kde kupujete takový, který by to nedělaly? v pračce je neperu. /quote]

to se stava vetsine holek s sirsima stehnama vcetne mne, mne rifle vydrzi maximalne 2 roky dokud se mi mezi stehny neprosoupou, je to holt unava materialu no :lol:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Další stránka