Jak na dočasné obarvení vlasů?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pade 24. 7. 2007 22:57

priesvitná
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 25. 7. 2007 09:15

ja mam sso samponmi velmi dobre skusenosti ak postupujem podla navodu odtien sa vdzy vymyje pourcenom pocte umyti
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Head 25. 7. 2007 09:55

Ty spreje moc nedrží, resp. drží všude jen ne na vlasech. Jednou jsem měl na hlavě výtvor udělaná pomocí spreje, potřeboval jsme zajet pro něco na motorce a po sundání helmy jsem měl všechnu barvu v helmě místo na vlasech. Barva měla být zaschlá (měl jsem to tak tři hodiny). V helmě to naopak drželo víc než dobře ...
Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present
Head
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jílke 25. 7. 2007 10:10

Počkej na názor SHM, ale nevím co na Emo vidíš :lol:
SHM ? Ten je na kluky :)
phone N70 + 2GB karta :D
Dává pozor, jestli dávám pozor, a když si myslí, že nedávám
pozor, tak > nedává pozor.
Jílke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Chemist 25. 7. 2007 15:22

Osobně používám občas šampony, ale jinak si zajdu prostě a jednoduše do kadeřnictví a nechám si udělat "trvalou", vydrží to dokud nevyholim lebku...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 25. 7. 2007 16:21

Pickun píše:SHM: Jaka je tvoje prirodni barva vlasu?

tamvě hnědá, jinak barvená na černo - fialovo a příští měsíc i na červeno :D jinak na zkoušku sem poprvé taky použl nějakej šampón, ale šampón nemusí chytnout každýmu :pozor2 já kupoval asi troje, mě chtyl jenom pallete a londa... jinak žádnej :|

Jílke: koho jste potkali? co vám to nalhali?? :lol:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod James_ 25. 7. 2007 18:41

Já jsem lehce špinavý blonďák, před 2 lety jsem si chtěl vlasy lehce ztmavit .. tak o 1-2 stupně. Ale kadeřnice to neuchytila a měl jsem vlasy jak uhel.

Zezačátku jsem z toho byl na prášky, ale časem se mi to zalíbilo a už mám tmavou pořád. Samozřejmě ne temně tmavou. A k původní se vrátit nehodlám.
James_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jílke 25. 7. 2007 19:11

Shm ... Nikdo ... To ví úuplně každej....
phone N70 + 2GB karta :D
Dává pozor, jestli dávám pozor, a když si myslí, že nedávám
pozor, tak > nedává pozor.
Jílke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xmickey 31. 7. 2007 21:03

Začínám taky chytat tu nemoc... Tak jakou černou barvu doporučíte ? Mohlo by to chvíli vydržet ale zas ne nafurt :)
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 31. 7. 2007 22:58

Ten šampón ti dodá odstín a vydrží max. pár týdnů. Nicméně černou ti nedoporučím vůbec, jednou jsem měla barvu na 24 umytí a byla z toho trvalá. Černá vydrží nechutně dlouho.
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod xmickey 1. 8. 2007 07:27

V nejhorším půjdu dohola... to pro mě zas takový problém není :)
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Chemist 1. 8. 2007 09:04

Máš se narodit s černýma vlasama :D
Já zase měl kdysi před 2 měsíci hnědou, ale opravdu hnědou...a barva drží dodnes, a to jsem prosím dvakrát zkracoval vlasy :D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mapupsa 1. 8. 2007 22:09

Tak jsem vyzkoušel barvu na 6-8 umytí Palette - nanesl ji, počkal 30 minut a smyl. Jenže co v zrcadle nevidím - zase hnědý vlasy :x . Takže jsem to zkusil dneska ještě jednou s tou stejnou barvou, no a opět se nechytla.

Myslíte, že když zítra použiju barvu na 24 umytí, tak chytne? Mám vlasy dost krátký, jestli to nebude taky tím.

Jinak docela blbý je, že nikde nemají moc výběr. Barvy jsou všechny dlouhotrvající a z krátkotrvajících jsou třeba jen dvě barvy.
Chudinky holky (a ímo kluci :wink: ), to barvení je fakt složitý :hm
mapupsa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xmickey 2. 8. 2007 06:21

Ostatní ímo to už vykoupili před tebou :)
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Najja 2. 8. 2007 06:55

Já mám přírodní hnědou a koupila jsem si barvu která vydrží 8 umytí. Vydržělo mi to asi 14 dní... tak jsem koupila barvu, která vydrží napořád... a zatím ji furt mam jako, už asi půl roku.. je to trochu vymytý, vlasy si myju o prázdninách tak jednou týdně :lol: ale zatím vydržela. Barvu na 36 umytí jsem neměla, ale měla by tedy vydržet teda tak 2 a půl měsíce... a pak mají myslím na 24... ale to nevim... to vydrží tak měsíc.

Ty barvy na těch 8 umytí prodávaj v takovým pytlíčku... a ty ostatní v krabici, protože k tomu je ještě nějaký patlání na vlasy... vitamini, bo co to má bejt.

Jen mě napadlo, abych teda byla ímou, koupit si černou barvu.... musim to taky zkusit. A co na 8 umytí - napořád... ha, nebudu troškait :lol:

JInak barvy se někdy nechytnou... to tak rpostě je, Na každý barvě by měl být vzorek a tabulka, jaký by měl být výsledek, pokud máš tu a onu barvu... musíš ale vybrat teda barvu co nejvíc černou (v RGB #000000 :lol: )
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka