Jak na dočasné obarvení vlasů?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mapupsa 23. 7. 2007 22:17

Ahoj,
Pauza mě dostala - nevydržím už ani sekundu a chci být ímo co nejdřív :mrgreen: .
A tak si plánuju obarvit vlasy na černo (ímo depku jsem nesehnal, tak aspoň ty vlasy :lol: ). Jenže to asi bude vypadat úplně strašně, takže by to chtělo nějakou barvu, která jde hned (nebo aspoň brzo) smýt. Nejlíp třeba sprej.

Existuje něco takovýho? Není potřeba žádná kvalita, něco levnýho běžně k sehnání, ale aby to zas nebyla barva na natírání potrubí :wink: .
mapupsa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 7. 2007 22:20

tak sprej. To je IMHO na prd. Jelikož, když si do těch vlasů šáhneš tak to máš na ruce a hlavně vypadá to divně. A stačí se někde otřít a všude tím barvíš. Nehledě na to, že spreje se myslím dají dostat jen v takových originálních barvách... Být tebou se podívám po nějaké barvě na pár dní až týdnů od kvalitnější značky ;) Barva stojí kolem 50kč?(je to dlouho co sem si barvil hlavu)
anonymni

Odeslat příspěvekod iwigirl 23. 7. 2007 22:20

barvicí šampon stupeň 1

po pár umytích se vymyje. Pokud jsi blonďák, tak to možná bude trvat dýl a taky budeš vypadat trochu divně.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Jeffe 23. 7. 2007 22:23

vypadat divne je jeho cil ;)
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mapupsa 23. 7. 2007 23:02

Blonďák nejsem, spíš hnědý vlasy, trochu světlejší. Ten "barvící šampon stupeň 1" zní zajímavě - kolik to tak stojí a dá se to normálně sehnat? Když si to umyju několikrát za sebou v jeden den, zmízí to taky?

No a vypadat divně právě není můj cíl (i když o moc horší než aktuální stav to být nemůže :) ). Proto chci jen dočasné obarvení :wink: .
mapupsa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 23. 7. 2007 23:05

Seženeš to překvapivě normálně v drogerii u barev na vlasy. Zeptej se prodavačky, od toho tam jsou... Několikrát za den mejt hlavu je hnus a myslím, že to nepustí.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Pickun 23. 7. 2007 23:08

Ja chcu taky jinou barvu vlasu. Nejlepe ruzovou, ale bojim se, ze by se na me lidi divne koukali.
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mapupsa 23. 7. 2007 23:08

Tak jo, díky iwi. Zkusím teda radši pro začátek jen kousek hlavy, kde to případně nebude moc vidět. To jsem zvědavej, co se z toho nakonec vyvine :nenapadne .
mapupsa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 23. 7. 2007 23:17

kousek hlavy? jééééééje...hoď to na celou proboha.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 24. 7. 2007 08:23

Pickun píše:Ja chcu taky jinou barvu vlasu. Nejlepe ruzovou, ale bojim se, ze by se na me lidi divne koukali.

Ja si necham taky obarvit vlasy na ruzovo, uz akorat cekam na to, aby byly dost dlouhy na to, aby se daly vyzehlit... btw, ja seru na to jestli na me ostatni divne koukaj :D
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 24. 7. 2007 09:53

momentalne mam tiez na hlave farbu teda respektive sampon [ fialovy ] kupila som ho v normalnej drogerii je to sampon na 6 az 8 umiti a mozes si to kludne dat na celu hlavu je absolutne iste ze ti to zide bez stop

existuju potom aj trvacejsie sampony na 24 a tak ale tam uz nemas istotu ze sa vratis k povodnej farbe vlasov
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod kurcatovium 24. 7. 2007 10:30

nedoporučuji barvy na 3 smytí, značku bohužel už nevím, ale asi Wella...

už to mám na hlavě asi rok a ne a ne se smýt, sice už je to jen mírňoučký nádech, ale... prostě to sneslo už nějakejch circa 80-100 umytí a ejhle, stále drží! :D asi bude hrát roli, že mám poměrně blonďaté vlasy, ale to neznamená, že mi prodejce bude lhát!
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 24. 7. 2007 12:13

kurcatovium: tak ty mi pripominas mou sestru, ktera si nechala asi pred sedmi lety tetovat kotnik, rekli ji ze to ma za 2 roky fuc a ejhle kérka stale drzi :lol: nanestesti je to vkusne tetovani, ktere jde s dobou :)

jinak s barvenim sampony mam zkusenost, ta barva se z vlasu nevymyje uplne, proste drobny odstin tam vzdycky zustane...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 24. 7. 2007 22:24

já teda nevim, ale mě se vymeje i trvalá barva docela brzo... :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Pickun 24. 7. 2007 22:56

SHM: Jaka je tvoje prirodni barva vlasu?
Pickun
Nadšenec

Další stránka