Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod includes 29. 4. 2008 14:47

Na značce mi spíše záleží z toho důvodu, kolik toho to triko/mikina apod. vydrží, aby se mi po prvním vyprání nerozpadlo v ruce :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Noovo 29. 4. 2008 17:00

MarkFX píše:Noovo, přijedte na prodlouženy vikend na moravu :)

rada bych ;-) , mame tam i zname, ale Sumava zvitezila :-))
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod gree.n 30. 4. 2008 16:41

hm na znacke mi zalezi a dost.... viacmenej asi preto, ze sa desim toho ze ludia budu mat rovnake oblecenie ako ja...xD ked si kupim drahsiu vec, najlepsie zo zahranicia tak mam aku-taku istotu ze to len tak kazdy mat nebude.. :) a jasne ze je to urcite aj kvoli kvalite..
gree.n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 4. 2008 18:27

gree.n: tvoje starosti na mou hlavu :roll: :-D :-D , bude ti tak kolem osmnacti ne :D

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 30. 4. 2008 19:01

Noovo: Myslím, že 15 ale možná se pletu...
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gree.n 30. 4. 2008 20:11

nemylis sa... pre niekoho starost, pre niekoho potesenie :roll:
gree.n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 4. 2008 20:32

gree.n: Jaká je značka záruka toho, že to oblečení nebude mít nikdo druhej? Často mi to připadá spíš naopak. Já v tom s tebou do určitý míry souhlasím a proto vybírám mezi míň populárníma značkama (např. odmítám všechny skatový).
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 4. 2008 20:39

chameleon píše:Noovo: Myslím, že 15 ale možná se pletu...

jojo nejdriv jsem tipovala tech 15 :-D ...ano jeste dite, ktere nema jeste rozum a ma v zivote jiny priority...

gree.n: takze si na veci na sebe vydelavas brigadou?

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 4. 2008 21:17

Noovo píše:gree.n: takze si na veci na sebe vydelavas brigadou?
Já bych spíš hodnotil jiné věci. A to, jestli když si něco kupuje, jestli o tom uvažuje. Tj. ví, co a proč si kupuje.
A taky, jestli je ochoten dát přednost tomu oblečení před něčím jiným. Můj názor je, že je lepší si koupit za litr mikinu, než litr prokouřit. Jiní to vidí jinak, proč ne.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 4. 2008 21:26

o hadrech na sebe clovek nemusi uvazovat, ty si proste lidi koupi jen proto, ze se jim libi, zadnou fylozofii v tom nejde hledat :D
jo dobre jeste si clovek rika:"hm to je dobry, v tom vypadam dobre a slusi mi to"...takze to koupi...neni nad cim uvazovat preciii :-D

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 4. 2008 21:33

Noovo: Vidíš, a já zase třeba rád vím aspoň něco málo o značče kterou jsem si koupil, říkám si, že tím, co si na sebe vezmu vždycky o sobě něco dám najevo...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod gree.n 30. 4. 2008 21:36

kto tvrdi ze su to moje priority? a odkial mam peniaze nato je moja vec : ) musim ale pre ne nieco robit.. proste mi vadi ked kazda kvazi hiphoperka chodi v tom istom co ja, chcem sa odlisit, ozaj posledne co potrebujem je aby ma niekto prirovnaval k takym individuam, that's all :roll: znacka ako taka nezaruci ze to nikto nebude mat to je jasne..

tento"problem"samozrejme nie je nic kvoli comu by som nemohla spavat,aby zas niekto nepovedal "mat tak tvoje starosti"...ked si mozem vybrat tak si vyberiem co najlepsie, preco nie?

inak ohanat sa s tym vekom mi pride trochu..take... poznam kopu ludi aj 40-50 rocnych, ktori maju rodinu,nieco v zivote dokazali a vidia to podobne ako ja.. a predstav si ze uz maju aj rozum..
gree.n
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 4. 2008 21:43

Jo s tím souhlasím, třeba kámošovo otec je úspěšnej člověk a oblečení docela řeší, není to manažerek co by musel mít oblek za €10 000, obleky naopak tolik nenosí. Ale klidně vybírá mezi značkama co nosí mladý, relativně se v tom vyzná a nosí je. Proč ne? Samozřejmě jsou důležitější věci než můj vzhled, ale zas ten je vidět na první pohled, takže by se na něj uplně kašlat taky nemělo...
Naposledy upravil lu.kas dne 30. 4. 2008 21:44, celkově upraveno 1
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 4. 2008 21:44

lu.kas: tak tohle mam jen u jedne znacky...je to Rejoice, ceska znacka, zacali s tim dva cesi na koleni a ted je Rejoice znama a maji i hezka a kvalitni trika (i kdyz bych rekla, ze s kvalitou na tom byli drive lip)...ovsem neni to na noseni pro metrosexualy :-D :-D

gree.n: za par let to uvidis jinak s tim odlisovanim se ;-) ...a nikdy nebudes mit veci, ktere nikdo nema, protoze te vzdycky nekdo dozene...ja sem to mela v patnacti stejne jako ty...that's all, jak ty rikas...
jinak cim si vydelavas na hadry je fakt tvoje vec (pokud je to legalne a moralne klobouk dolu, pokud je to nelegalne tak je to smutny), ale plno takovych jako jsi ty delaji machry a pak se clovek dozvi, ze jim to kupuji rodice, protoze spratci si to vyskemrali...

porad nechapu proc sem pletete ten "uspech" :-D ...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 4. 2008 21:48

Noovo: Víš, a takovejch značek je víc. Třeba zrovna o tom rejoicu vím, jenom se mi jejich věci vzhledově moc nelíbí. A i když třeba zrovna nezačínaly na koleně někteří, stejně si rád zjistím, co to je zač a hlavně se rozhoduju podle toho, jaký lidi obvykle danou značku nosí.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka