Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mawe47 12. 5. 2007 11:27

tak to moje maminka tento rozdil nastesti chape, ale u nas to zas funguje tak, ze co si nekoupim, to nemam...

takze sem treba v zime na skautske vylety jezdila v rozedranych botaskach a na nove boty byl narok az k narozeninam a kdyz sem potrebovala novou bundu, tak to sem si jeste musela vybrat, jestli vic chci bundu, kalhoty, nebo boty... takze sem cca do svych 16, nez sem si zacala prividelavat chodila oblikana dost desive...a do dneska to pretrvalo, kdyz je neco potreba, dostanu to misto vanocniho darku nebo k narozeninam, coz v prumeru vychazi na jeden kus obleceni a jedny boty popripade dva kusy obleceni rocne:) a to jeste nesmi prekrocit 1000 kc...

vzdycky sem zavidela kamosce, jejiz rodice vydelavali mnohem min nez moji, a dostala vzdy co potrebovala a nebylo to nicim podminene...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodymko 26. 4. 2008 09:31

kupujem to čo sa mi páči a nezaleží na značke..
Peklo je prázdne, všetci diabli sú medzi nami..
kodymko
Návštěvník

Odeslat příspěvekod m0us3fr0mh0us3 26. 4. 2008 12:00

Mawe47 píše:...a do dneska to pretrvalo, kdyz je neco potreba, dostanu to misto vanocniho darku nebo k narozeninam

Tohle je ta nejvetsi zhuverilost a podrazarna co znam :D Nasi to na me kdysi davno taky parkrat zkouseli :D Ted uz vydelavam dost na to, ze si muzu koupit co chci, takze uz je mi to fuk :)
mousefromhouse v1.3
m0us3fr0mh0us3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 27. 4. 2008 20:01

asi takhle: veci na turistiku mam znackove (f. triko Sensor, kalhoty Rejoice, bunda Trimm, ponozky Moira, trekove boty Olang), jinak si na znacku nepotrpim
ale obyc. boty na obyc noseni kupuju zasadne u Bati
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 27. 4. 2008 23:41

Na znacku moc nekoukam, hlavne, aby se mi to libilo a aby to vydrzelo :-) . Takze davam prednost "kamenym" kramum pred stankama, kde prodavaji spoluobcane s Asie :mrgreen:
I kdyz je pravda, ze i u nich si obcas neco vyberu.
Pred pul rokem jsem si koupila botasky u Bati a uz jsou na odpis (mozna jsem je nemela nosit do snehu :-[ ) tak zas s tou kvalitou to taky moc neodhadnu podle znacek... :roll:
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 4. 2008 06:35

hlavně každá značka má kvalitnější zboží a nekvalitní zboží. Kupovat něco nejlevnějšího od známé značky, taky není zrovna nejlepší věc, nebot je to většinou aušus...
anonymni

Odeslat příspěvekod Noovo 28. 4. 2008 08:17

vubec, je mi jedno, jestli mam na sobe neznackove hadry...na jedinem na cem nesetrim jsou boty..na ostatnim setrim :-)...ja radeji utracim penize za neco jineho nez jsou hadry
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 4. 2008 16:53

tak tak. Rači utratácet za chlast :D
anonymni

Odeslat příspěvekod lu.kas 28. 4. 2008 16:57

Cuba libre se ještě počítá jako "chlast"? :D
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 28. 4. 2008 17:12

U oblečenia nie,u drinkov áno.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod jannnn 28. 4. 2008 17:24

Na značce ani ne - pokud se mi to líbí a neni to nějaký šmejd z tržnice, tak neřešim co je to zač.

Jedině u bot, tam pokud to nejsou zrovna nějaký na zahradu, tak vybírám .. a to z důvodu komfortu a výdrže.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 28. 4. 2008 17:27

LukasKoudak píše:tak tak. Rači utratácet za chlast :D

alkohol jsem nemyslela...myslela jsem treba utratit penize za prodlouzeny vikend nekde v cizine a nebo v CR...ted treba jedeme s pritelem na prodlouzeny vikend na Sumavu tuuuristikovat :-)) a tam opravdu nebudu dbat na to, jestli mam nebo nemam znackove obleceni (jako lidi, ktere jsem videla o vikendu, kdyz jsme byli na prochajde v lese a devce od hlavy k pate ve znackovych hadrech vcetne slunecnich brylich :-D :-D tomuhle se vzdycky smeju)...takze asi tohle jsem myslela...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 4. 2008 17:58

Noovo: ty to nechápeš :D Prostě co kdyby náhodou potkala někoho ze školy, víš jakej by to byl pro ní trapas, že není ve značkovým? ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod MarkFX 28. 4. 2008 19:45

Noovo, přijedte na prodlouženy vikend na moravu :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 28. 4. 2008 20:13

mně na značce záleží
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka