Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 1. 5. 2007 18:34

na značce mi nezáleží, ale chci mít oblečení kvalitní a to už se dnes v podstatě = značka. A taky je mi příjemnější, když to není až tak vidět, na druhou stranu mám radši nápis názvu té značky než nějakej nesmyslnej text...
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Renegade 2. 5. 2007 20:49

Na znacce obleceni nebo bot mi nezalezi, musi se mi to libit.
Renegade
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Calhoun 2. 5. 2007 21:08

krtenek píše:Takže jen takový výkřik do větru. Bez důkazu = :pozor2 . /quote]

Namatkou treba Ontrend, Emkay Industries nebo Oakfield LTD nebo hromada jinych. Tyhle korporace Ti vyrobi cokoliv v jakekoliv kvalite a mnozstvi. Chces lodni naklad levneho smejdu co se rozpadne po prvnim vyprani? Neni problem. Nebo deset kontejneru kvalitniho zbozi? Pokud mas penize tak staci zavolat, poslat objednavku, zaplatit zalohu a za par mesicu to mas doma (zrovna ted mam cloveka z Ontrendu na mailu pokud by jsi mel zajem :) ). Znacka jako takova je irelevantni, pokud si to zaplatis tak Ti vyrobi "Adidas" nebo "Nike" nebo cokoliv jineho ve kvalite kterou nemas sanci rozeznat od originalu. Drtiva vetsina soucasnych "modnich" znacek jsou opravdu jenom ty znacky jako takove. Samotna produkce je realizovana v Asii nebo v Turecku u firem o kterych jsi nejspis v zivote neslysel - na stejnych linkach se tak vyrabi "znackove" hadry i trznicovy smejd.
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Revan 3. 5. 2007 05:40

Na znacku kaslu, hlavne ze se mi to libi, a po par vypranich to nevypada jako hadr.
Co se tyce bot, nosim od doktora ortopedicky vlozky, takze v poho nakupuju u Congu jen podle vzhledu.
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chemistry 3. 5. 2007 14:33

značka by mala symbolizovať kvalitu. pokial to tak je tak je to u mna ZNACKA.

zatial som spokojný s Adidas, Esprit, Filla
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noovo 3. 5. 2007 15:08

myslis FILU :wink:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod chemistry 3. 5. 2007 15:29

Noovo jasné :mrgreen: :wink:
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod snowboarder 9. 5. 2007 15:57

extrémně mi na ní nezáleží, koupím co se mi líbí, ale je pravda, že jsem se postupně vyprofiloval a většinou mi sedí pořád ta samá značka, jedna na boty (kupodivu i na nějaké kalhoty), nějaká na bundy, jiná na trika a mikiny atak :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod cassies 9. 5. 2007 18:42

Mě nejvíc fascinují matky, které děckám koupí drahé boty do divadla, ale tenisky někde na burze, se slovy, však to má jen na běhání....no, já být matka, tak se vykašlu na kožené polobotky, ve kterých je děcko třikrát do roka a radši mu koupím botasky, ve kterých si nezničí nohu....prostě takové uvažování asi nepoberu.
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kwak 9. 5. 2007 18:51

cassies: dit přece nevadí ze si mohou zničit chodidla
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 10. 5. 2007 08:09

jo no tohleto je desive... u toho obleceni je to celkem fuk, kde to koupi, kdyz to neni igelitovy, ale u tech bot, to mnohdy nemaji ti rodice rozum...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Freebitch 10. 5. 2007 11:24

Docela dost
Nokia 6288 + Nokia 6300
Freebitch
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 11. 5. 2007 21:58

mě nezáleží na značce jako takové - jako na tom nápisu - aby ho každej viděl a řekl si: "jó to je frajer" ... mě prostě záleží na co nejvyšší kvalitě / funkčnosti (v mém případě) sportovního oblečení a tam se prostě vyplatí jít do těch nejlepších značek ... zrovna příští měsíc si beru cca 25,000 Kč a jdu nakupovat věci do posilky :mrgreen:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 12. 5. 2007 09:35

cassies: Moje matka si zase jeste neuvedomila, ze rozdil mezi oblecenim z vietnamsky trznice a kvalitnim obchodem opravdu je. A za drahe povazuje botasky za 300 a tricko za 200. A pak se hrozne divi kdyz ji doktor rekne ze mam zniceny nohy.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2007 09:38

Moje mamča to už pochopila a už sem jí i naučil který obchody se mi líběj :D Takže vždycky jdeme a ona hele tamtem obchod nechceš se do něj podívat po nějakým trígu nebo tak nějak :D
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka