Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 4. 5. 2008 13:16

Jersey: Koruna posiluje už pěknou dobu... Spíš prodejce prostě vydělává a dokud to lidi nepřestanou kupovat (a to nepřestanou), důvod slevovat nemá ;-)

Naopak bohůžel některé značky podražují - přikladem budiž český Nordblanc.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 4. 5. 2008 13:21

Já vím, že koruna posiluje již nějakou dobu, ale pořád platí to, co jsem psal. :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod lu.kas 4. 5. 2008 13:27

Vezmi si, že existujou většinou zimní a letní kolekce výrobců. Takže ten proces nákup-prodej musí proběhnout relativně rychle, v řádu měsíců.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 4. 5. 2008 13:28

Ale já se nepřu, četl jsi, co jsem psal? :wink:
Anonymous

Odeslat příspěvekod snowboarder 4. 5. 2008 13:36

MgX píše:snowboarder OK :arrow: jsem dnes méně chápavý :mrgreen: ;-)

hm, nebo spíš já vysvětluju jak blb :mrgreen:
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod kukin 4. 5. 2008 17:12

Wracker píše:tak hlavne si vsimnete, ze u nas jsou znackovy hadry strasne drahy..oproti nemecku..o usa uz ani nemluve..a euro ( za ktery obchodnici nakupujou, slo v posledni dobe pekne do pr.... ale stejne ty boty stoji 2.6k a ne 2k..

S tím Německem tak úplně nesouhlasím, jsem teď na delší čas v Osnabrücku, a např. oblek od Bosse nebo Pierre Cardin v P&C po přepočtu totéž co u nás v P&C, boty obvykle taky, akorát Lloyd je tu o cca 20% levnější. Ale je pravda, že třeba Pepe London nebo Diesel se tu dá sehnat o dost lacnějš, Levis jen mírně. A např. outdoorové vybavení je tu obvykle dražší než u nás (Meindl, Lafuma atd...).
Po nás potopa.

na doma: foobar2000 + Carat RUBY2 / NAD C545BEE + C352BEE + KEF iQ30 + Audio-Technica ATH-A900X
do práce: HRT microStreamer + Audio-Technica ATH-A500X
kukin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 5. 2008 17:12

LukasKoudak píše:
Noovo píše: ale plno takovych jako jsi ty delaji machry a pak se clovek dozvi, ze jim to kupuji rodice, protoze spratci si to vyskemrali...

A co na tom, že jim to kupují rodiče? Mě taky rodiče kupují většinu věcí :D

to se mas cim chlubit :-D :-D :-D neni nad to se postavit na vlastni nohy ze? :-D :-D :-D

kukin: s tim souhlasim...v Nemecku jsou jen nektere znacky levnejsi nez tady (znam z vlastni zkusnosti, protoze si tam vetsinu veci kupuju), ale nejsou to samozrejme Hugo Boss, Lacoste, Mexx a ja nevim jaky jeste dalsi nesmyslny znacky...jinak Esprit a Oliver (ktery maji nemci hodne v oblibe) se daji ve slevach koupit jeste levneji nez tu :-))
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 5. 2008 17:18

Ale tak já bych si něco kupoval, al ejdu nakoupovat s mamčou a říkám jí to si koupím, ještě mi pár penízků z výplaty zbylo a ona ne ne, šetři si já ti to koupím :-)

Tak to bych byl blbej, abych si to prostě chtěl just koupit za svý :D
anonymni

Odeslat příspěvekod kukin 4. 5. 2008 17:22

Noovo píše:kukin: s tim souhlasim...v Nemecku jsou jen nektere znacky levnejsi nez tady (znam z vlastni zkusnosti, protoze si tam vetsinu veci kupuju), ale nejsou to samozrejme Hugo Boss, Lacoste, Mexx a ja nevim jaky jeste dalsi nesmyslny znacky...jinak Esprit a Oliver (ktery maji nemci hodne v oblibe) se daji ve slevach koupit jeste levneji nez tu :-))

Jj jen ve slevách, jinak hlavně u espritu platí kurz 1euro=1dollar.
Po nás potopa.

na doma: foobar2000 + Carat RUBY2 / NAD C545BEE + C352BEE + KEF iQ30 + Audio-Technica ATH-A900X
do práce: HRT microStreamer + Audio-Technica ATH-A500X
kukin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 5. 2008 17:24

LukasKoudak: promin,ale tohle mi prijde hodne vychcany...naopak ja jsem v tehle situaci jela na sve triko (teda pokud mi mamca nerekla, ze mi zaplati zmrzku nebo zakusek)....ted koupim mamine vec jen tak, treba kdyz jdeme spolu obcas do kramu, tak ji to koupim a ona na to ma, ale mne to udela radost ;-)

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 5. 2008 17:25

Ale na druhou stranu, zase když někam jdeme a mamča si zapomene peněženku nebo má u sebe pár stovek a potřebuje pučit tak jí pučím a pak dělám, že jsem na to zapoměl ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 5. 2008 17:37

LukasKoudak: no vidis jaky si hodny synek ;-)

jeee ja se tesim na slevy do Reichu v lete zase :-P

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Předchozí stránka