Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod andels 8. 3. 2007 06:13

ja se na znacku nedivam vubec, beru to co se mi libi, nedokazu si predstavit to, ze bych vyhodil za mikinu 2000, jen kvuli tomu, ze se tam honosi nejaka cool znacka.
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kosch 8. 3. 2007 09:12

no ono jsou taky značky a "značky" jako ty nejrůznější "cool" "trendy" a buh ví co ještě zacílené řekněme na teenagery nebo třeba Diesel a Hugo Boss pro starší... tady je to opravdu akorát vyhazování peněz za co největší nápisy... nic pro mně
no ap ka jsou značky které to neřvou do světa a pozná je spíš někdo kdo se alespoň trochu vyzná, kde se naopak vyplatí za ně zaplatit... namátkou třeba Ermenegildo Zegna nebo Lacoste z těch známějších...
je to obdobné jako u hodinek, kdemáte na jedné straně uřavané zlatí Rolexy nebo Bretlingy a na druhé mnohem decentnější a kultivovanější Zenithy nebo IWC (a mnoho dalších..)
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cassies 8. 3. 2007 16:20

Jak u čeho...u sportovních bot určitě, u riflí taky, ale třeba u tepláků a věcí na spaní je mi to fuk.
A co se týče kosmetiky, tak nemůžu dodnes pochopit, jak si někdo může koupit třeba stíny na burze, za nějakých třicet korun a napatlat to na sebe...nedejbože nějaký parfém, který žere všechno, čeho se dotkne. Nejsou peníze na mikiny adidas, ok, chapu....ale šetřit na kosmetice? Ve výsledku ten člověk stejně jen prodělá.
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod krtenek 8. 3. 2007 18:28

Tak ty "značky" co tu zmiňujete vůbec neznám. :shock: Připadám si jako z jinýho světa.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Terminator3 8. 3. 2007 18:46

Von Dutch neznám - asi už jsem moc starej - to je nějaká novinka? :lol:
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Skinny 9. 3. 2007 12:52

většinou koukám i na značku ale musí se mi to samozřejmě především líbit, ale kdyby se mi např líbil produkt od Horsefeathers či NFA sebevíc, tak si ho nekoupím a radši se půjdu vyzvracet,
botky Vans, Converse a jedny mám i Emerica,
trika značkové i ne např. Ramones, NOFX, Red Dwarf...
Skinny
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vincent 16. 4. 2007 21:47

Musí me to hlavně sedět a líbit se mě to. Na značku nekoukám. Přiznávám ale, že na tržnicích nenakupuju :)
Vincent
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mawe47 17. 4. 2007 06:30

cassies -> s tou kosmetikou mas naprostou pravdu... ja si sice skoro zadnou nekupuju, ale nechapu, jak nektere maminky kupujou svym dcerkam na hrani prave to levne z trznic, at jim nepatlaji to jejich drahe... dyt u malych deti tuplem musi davat pozor na nejake alergie a vyrazky...

Jinak ja vetsinu tech znacek co tu zminujete neznam, kudy chodivam, takove obchody tam nemaji:) a tamanci me nevadi, kdyz muzu mit rifle za dve kila co me vydrzej rok, co bych si kupovala za litr, kdyz me dyl nevydrzej...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 17. 4. 2007 08:52

pokud si kupuju boty, tak zalezi, chci mit neznicenou nohu z levnych bot a znackove boty, ktere si kupuju mi vzdycky sedi jak hrnec na *****...v obleceni to uz tak neresim, chodim do H&M, New Yorker, Benettonu, Manga, Zary...tot vse...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 17. 4. 2007 09:26

Nepreferuji konkrétní značku. Jde hlavně o to, zda se mně oblečení (boty) ,,pozdává", nebo ne - no a samozřejmě jak mi ,,sedí".

Boty bych si nikdy na stánku nekoupil (i kdyby měli moji velikost). Navíc mám poměrně velkou nohu, tudíž společenskou kupuji ve ,,speciálkách" :mrgreen: a sportovní většinou tam, kde mají moji velikost - vybírat si moc nemůžu :cry:
Poslední dobou svoje hledání (sportovního obutí) končím v Adidasu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod glider 17. 4. 2007 14:49

topanky vacsinou znackove.....
ostatne ake sa mi paci :wink:
glider
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 5. 2007 17:33

Už jenom značkový :(
anonymni

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 5. 2007 17:54

ano záleží..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 5. 2007 18:00

Záleží mi na tom aby pokud možno žádná značka nebyla na oblečení vidět. Z toho co teď nosím snad nic značkového není, pokud se Cherokee či Tesco nebere jako značka.
Jo boty mám značkové, Power a Baťa.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 5. 2007 18:01

Jo jinak se snažím aby na oblečneí byla značka co nejmenší a málo vidět :)
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka