Záleží vám na značce?

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod andels 6. 3. 2007 17:08

Jak moc vam zalezi na znacce obleceni? Kupujete si veci jen kvuli tomu, ze je tam velkym napsane Adidas, Von Dutch, Diesel, Replay ... nebo si to kupujete jen kvuli tomu, ze to dobre vypada? Samozrejme, ze jde tady o pravdomluvnost a radi se urco predvadite, takze sem s tim :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymous 6. 3. 2007 17:15

Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci..
Anonymous

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 3. 2007 17:17

Vubec. Znacka je to posledni na co koukam. Vsak kdybych se podival do skrine tak tam snad nemam jediny znackovy hadr. Mozna nejake stare oprane tricko adidas, ktere nosim na spani, ale to je vsechno. Popravde, moc dobre nechapu, proc nekomu tak zalezi na tech par pismenech. Fakt jde jen o kvalitu?

Vlastne na jednu znackovou vec si potrpim - boty. Nedam dopustit na znacku KMM (tezke, kozene boty)
Obrázek
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod chameleon 6. 3. 2007 17:37

Vůbec ne, sic pár věcí značkových mám, ale nejsou kupované kvůli značce
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kwak 6. 3. 2007 17:53

hodně, ale nesnásim na hadrech velky napisy pripadám si jak chodící billboard tudíš proto aby to kazdej vydel asi ne.
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nobles 6. 3. 2007 18:00

Asi takhle, rád nakupuju ve značkových obchodech, ale nemusím mít tričko s OBROVSKÝ nápis Adidas... jinak zásadně značkové oblečení nevím ani proč :lol:
Nobles
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vody 6. 3. 2007 18:03

jediný co nakupuju jsou značkový boty. jinak skoro nic. pak ještě zimní bundy Alpina
Naposledy upravil Vody dne 6. 3. 2007 18:23, celkově upraveno 1
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mawe47 6. 3. 2007 18:07

kdyz uz mam neco znackoveho, tak nechci, aby ta znacka byla videt...
tuhle sem si koupila rifle u tamanu a meli na zadku vysite vigas. podle me proste nasivka a segra mi udelala prednasku o tom, jak sem trapna, ze mam kalhoty, ktere tak evidentne paroduji jinou znamou znacku vigos. nikdy sem o ni neslysela, hlavne, ze sem tim trapna:)

tot k znackam...

znacky si potpim na botech a sportovnich bundach atd
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 6. 3. 2007 18:14

Koukám na vše, jak vypadá, popř. mi sedí, značka je to poslední ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 6. 3. 2007 19:54

Spíše ano, značkový věci bývají zpravidla kvalitní. No a pokud je něco kvalitního a značkového, tak nikde na oblečení neuvidíte žádný nepřehlédnutelný nápis. Např. High Point, Garmont, Lafuma - nenápadná kvalita bez reklam.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod droopy 6. 3. 2007 19:55

Neviem nakupovat oblecenie a nenavidim ked musim nakupovat oblecenie. Znackove iba vtedy, ak vedla mna nestoji predavacka a nepozera mi cez rameno. (Znackove predajne su obycajne male a prazdne a su plne nic nerobiacich zazerajucich predavaciek. Fuj!)
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 6. 3. 2007 20:07

Fakt nemusim mega vyšívané nápisy tlusté 2mm na tričku, když je to logo těžší než samotné tričko. Jinak mi na značce nezáleží, ale ve značkových obchodech nakupuju.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pafffi 6. 3. 2007 20:08

Značkové věci mi vydrží z 90% třeba dva,tři roky,i víc klidně...Je to poznat,stačí to jednou vyprat 8) i mezi značkovýma věcma se dá sáhnout vedle,ale většinou naprostá spokojenost...
Život se neměří počtem výdechů a nádechů, ale počtem okamžiků, které nám vyrazily dech...

Jsem si jistej, že jsem se tehdy rozhodl správně, ale taky neuplyne den, abych nelitoval, že jsem se tenkrát nerozhodl jinak..
Pafffi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod M. 6. 3. 2007 20:09

Znacka neznacka, furt to delaji ti sami.
Kazdy pod pojmem znacka rozumi neco jineho. Napr. takove boty noname rozhodne nekupuji, ale zase nepreplacim za radoby neco lepsiho.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod krtenek 6. 3. 2007 20:15

M. píše:Znacka neznacka, furt to delaji ti sami.
Pokud jde o zemi, tak ano. Pokud jde o podnik, tak ne.
krtenek
Nadšenec

Další stránka