Když jsou v teplu nohy a krk, je v teplu celý člověk
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Ahojky jestli teda můžu poradit tak já měla dlouho problémy s váhou která mi skákala nahoru a zase dolů. Byla jsem už celkem neštastná, hodně jsem začala běhat a taky jsem začala jíst podle jídelníčku. Jelikož jsem neměla hodně peněz na výživového poradce tak jsem zvolila pouze jídelníček který dodržuji a hubnu. Jestli chceš mrkni se na www.xjidelnicek.cz a uvidíš. Každopádně na mě to fungovalo.
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
to melo byt naznaceni, ze uzivatel je vhodny k zabanovani Dva identicky prispevky se stejnym odkazem staci
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Většinu oblečení nakupuji na http://www.answear.cz Tato stránka nabízí oblečení všeho druhu za skvělou cenu, všechny možné značky, styly, barvy a velikosti! Každý si vybere. Můžete si tam zakoupit i celý outfit!