Pánské prsteny

Péče o tělo i ducha

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod vizitix 3. 2. 2007 16:08

:D prej pro holky..
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 3. 2. 2007 16:26

Prsteny bych pochopil, ale ani retizky nenosis?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod vizitix 3. 2. 2007 16:34

Šmarja, kdyby byly prsteny jenom pro holky tak se nedělaj ornamenty pro chlapy.. Bože... Silně mi MarkFX připomíná jednoho mího spolužáka kterej má upe úchylný názory... Př. tenhle... Ten spolužák je sice s prominutím uplnej magor, ale...

Tím si to neber osobně, bylo to jenom přirovnání ke spolužákovi...
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod HV99 4. 2. 2007 17:28

Tak já tedy nenosím žádné "ozdoby" a nikdy jsem nenosil. Ani řetízky, ani náramky, ani prstýnky, nic.
Nějak jsem nepochopil, k čemu je to dobré, nedovedu si představit, že bych něco takového nosil.
Ale zase na druhou stranu to neodsuzuji, myslím si, že je to věc názoru. Hlavně by si za svým názorem měl každý stát.

Mnohokrát jsem ale přemýšlel, jak se naopak "nositelé ozdob" dívají na nás.
A z příspěvku kolegy Ťuhýka mám dojem, je na tom podobně, ale obráceně. Nedokáže představit, že se dá žít bez řetízku.
HV99
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fuck8r 4. 2. 2007 18:49

Prsteny, Řetízky, Pěkný hodinky - to mě přijde normální ale -> Pírsing, Tetování, Vyřezávání kůže, Rozřezávání jazyka - tak to už je moc :o :roll:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 4. 2. 2007 19:15

asi jako Fuck8r.Ale ten jazyk se mi docela líbí:)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 4. 2. 2007 20:32

HV99 no nepovazuju se za nositele ozdob. Nosim retizek s priveskem a rezitek na ruce, oboje darek. Ale nemam s tim problem. Kdybych dostal prsten, nosil bych i ten. Me slo spis o to, ze v dnesni dobe je i obycejny retizek povazovan za ozdobu, za nejakou "vystrednost". Retizek na krku, popr. na ruce, je pro me osobne neco jako hodinky. A stejne tak vkusny pansky prsten
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 4. 2. 2007 20:55

Obyčejnej řetízek výstřednost?hehe tak já bych byl tim pádem nějakej exot :D
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod HV99 5. 2. 2007 09:34

Ťuhýk:
Slovo "ozdoba" jsem si "vypůjčil" z nějakého předchozího příspěvku.
Trochu nechápu, proč se bráníš označení "nositel ozdob". Já jsem tak pracovně nazval každého, kdo nosí např. řetízek, a nemyslel jsem to nijak zle. Prostě jen jako odlišení od nás, co nenosíme nic. (Určitě se lidé dají dělit podle mnohem důležitějších kritérií.)

Já nevím, jak je definována "výstřednost". Asi je to něco neobvyklého. Ale když se podívám okolo sebe, kluků s řetízky, náramky či prstýnky uvidím spoustu. To je prostě statistika. Skoro nevím, jestli nejsem výstřední já, když nenosím nic. (Ale nehodlám to měnit.)

Ale z Tvého příspěvku mám pocit, že se někdy setkáváš s kritikou na adresu těch "ozdob". Je to tak?
HV99
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 2. 2007 14:07

Ne s kritikou se nesetkavam vubec. Ale to bude tim, za ja povazuju za ozdobu neco jineho nez retizek, ktery je pro me stejne beznou veci jako hodinky. Za ozdobu povazuju piercing, tetovani a jakoukoliv jinou "upravu" tela :) Ale problem s tim nemam. A stejne tak moje okoli.

Nevidim duvod delit lidi na ty "ozdobene" a na ty "normalni", protoze to by pak mohlo skoncit i tak, ze by me mohli vsichni odsoudit za to, ze nosim dlouhe vlasy a bradku. Podle toho co pises mi prijde, ze "vy" jste normalni a "my" jsme jini/divni. Vy a my jsem dal umyslne do uvozovek, protoze tak si to pouzil ve svem prispevku a hodne mi to pripomina praktiky minuleho rezimu. A nebo, abys to nebral jako urazku, tak pri nejlepsim to povazuji za staromodni.

Chapu, ze treba piercing se nekomu libit nemusi. To je ale ozdoba, ktera se neda srovnavat s obycejnym retizkem, nebo prstenem.
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 2. 2007 14:29

já sem kdysi dostal zlatý řetízek, jenže pak jsem o něco zachytil, a rozškubul ho... A od té doby na sobě nic nenosím, stejnak by mě to "omezovalo" v životě (sundávat na sporty, na prácu atd..)

Ale dostal jsem od slečny takový dřevěný korálky, nebo prostě řetízek z různych dřevěných kousků na gumě co se jenom přetáhne přes hlavu a ten občas nosím, rozhodně se mi to líbí víc než něco zlatýho...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod HV99 5. 2. 2007 21:58

Ťuhýk:
To si nerozumíme.

Já jsem skutečně použil dělení lidí na "ozdobené" a "neozdobené" (nikoliv "normální" a "nenormální"), ale vůbec neříkám, že některá skupina je lepší a jiná horší.

Naopak mne zaujal Tvůj dotaz: "ale ani retizky nenosis?". To mi právě vyznělo, jako by bylo něco divného nenosit řetízek.

To srovnání s minulým režimem trochu pokulhává. Já přece nikoho neodsuzuji za to, že má dlouhé vlasy nebo třeba řetízky. Naopak za minulého režimu bylo třeba u nás na průmyslovce výslovně zakázáno nosit dlouhé vlasy a někteří moji spolužáci za to byli skutečně potrestáni.

No nic. Buďme hlavně tolerantní.
HV99
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 2. 2007 22:19

To si opravdu nerozumime. Ten muj dotaz byl reakce na predchozi MarkFxuv post, kde pise "myslím že to je tak pro holky jenom...". Proto jsem se ptal, protoze mi ten nazor prijde jako pomerne staromodni. Tot vse :) Ale o toleranci se snad bavit nemusime. Jasne jsem rekl, ze s zadnou formou "zdobeni" problem nemam, at si kazdy nosi. co uzna za vhodne.
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 2. 2007 23:17

ej to vas tak vzala ta moje hláška že ozdoby jenom pro holky??

Tak sem to zas nemyslel, ja jenom patřím k těm "neozdobeným" a prostě... no radši už mlčím
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod FAN. 5. 2. 2007 23:56

...nenosím,protože na ruce ani na krku nic nesnesu. Ale jinak se mi to líbí,třeba i když má kluk náušnici v uchu,nic proti,pokud to není přehnané.
YETI 1.4 TSI Outdoor elegance green tec - oranž terrakotta.
FAN.
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka